Когато има тежко престъпление трябва да сме сигурни, че прокуратурата

...
Когато има тежко престъпление трябва да сме сигурни, че прокуратурата
Коментари Харесай

Йорданова: С мили думи от ГЕРБ няма да се решат проблемите на страната

Когато има тежко закононарушение би трябвало да сме сигурни, че прокуратурата ще си свърши качествено работата дружно с проверяващите органи. Тази позиция изрази пред Нова телевизия някогашният правосъден министър Надежда Йорданова.

Тя ще бъде в пленарна зала за гласоподаване на кабинета Габровски. ПГ на Демократична България няма да поддържа кабинет с мандата на ГЕРБ , безапелационна бе тя. ГЕРБ редовно демонстрират, че не могат да образуват реформаторско болшинство, а на България й е належащо реформаторско ръководство, по мнението й.

ГЕРБ и Борисов би трябвало да носят отговорност за кабинета Габровски , съгласно Йорданова. Нито една персона в кабинета Габровски не може да промени позицията на Демократична България. С половинчати и благи думи нямало да се решат проблемите на страната, по този начин тя разяснява ухажването от страна на ГЕРБ към Демократична България.

Историята на показаните обещания на ГЕРБ е доста тъжна, счита Йорданова. Тя чака Политическа партия да създадат опит за държавно управление с втория мандат. Те трябвало да положат старания за реформаторско болшинство и Демократична България са подготвени да ги поддържат. Реформаторско ръководство може да има в случай че партиите загърбят политическото си его, по думите на някогашния правосъден министър. С Политическа партия ни свързват много ценностни задания, сподели Надежда Йорданова.
 Атанасов: На Борисов му би трябвало политическа пералня, само че в завода на Демократична България не ги произвеждаме
Атанасов: На Борисов му би трябвало политическа пералня, само че в завода на Демократична България не ги произвеждаме

Атанас Атанасов вижда шансове кабинетът Габровски да мине
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР