Когато има облигационно отношение, независимо как е възникнало, вместо да

...
Когато има облигационно отношение, независимо как е възникнало, вместо да
Коментари Харесай

Експерт: Няма спиране на газ, в момента на пазарите се търгуват страхове

Когато има облигационно отношение, без значение по какъв начин е зародило, вместо да бъдат изпълнени истинските условия, които най-често са в долари, те (руснаците - бел.ред.) ви споделят, че ще ви преведат парите в Руската централна банка в рубли. Това възнаграждение става изнудване, с цел да се вдигнат глобите. На процедура това е блокиране на заплащането за обвързване. Това изясни Лъчезар Богданов по Нова телевизия за тезата на Русия, че ще заплаща отговорностите си в рубли, а не в долари или евро.

Според него този ход демонстрира, че финансовите наказания работят: “В момента не можете да изтеглите пари от Русия и да ги преведете в Лондон. Това е същината на глобите. Бизнесът би трябвало да внимава къде прави покупко-продажби ”.

Западна Европа е паднала в икономическа клопка на “Газпром ”: “Газпром ” стартира да цялостни хранилищата на Германия, а това генерира недостиг. Това е отговор на икономическите наказания. Западна Европа е в плен на неверни енергийни политики. “Газпром ” ще употребява това за компенсиране на загуби, изясни Иван Хиновски.

Богданов напомни, че няма прекъсване на съветски газ, а сега на пазарите “се търгуват страхове ”: “Сега Европа ще знае какво е да си подвластен ”.

Според Хиновски Европа е беззащитна, а “Газпром ” хваща момента да запълва складове.

Лъчезар Богданов сподели, че има политическа смяна в Европа: “Това няма да реши казуса през април, само че ще промени обстановката в идващите години. Преди войната имаше такава настройка, само че в този момент е несъмнено ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР