Когато и да ни приемат в Шенген, е вече късно

...
Когато и да ни приемат в Шенген, е вече късно
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Правителството ни е безгръбначно и не се бори за Шенген

„ Когато и да ни одобряват в Шенген, е към този момент късно и продължава да се нанасят вреди на българската стопанска система. Това е двуличие. България е изпълнила всичко критерии, само че държавното управление е безгръбначно. Те не се борят “.

Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки пред „ NOVA “ като насочи тежки рецензии към ръководството и го упрекна в двуличие. По думите му кабинетът до този миг е постигнал непрекъсната неустановеност , повишение на налози и липса на отговори по значими въпроси. 

Според него сглобката продължава да оцелява само поради оказването на напън на непознати дипломати и намесата им във вътрешната ни политика. Той подсети, че това ръководство е било образувано с концепцията и обещанията да се бори за цели като Шенген и конституционна промяна , само че вместо това е единственото, което е постигнало, е да вдигне налозите. 

Джамбазки прикани ръководещите да показват национално достолепие по тематиката и най-сетне да подхващат някакви дейности в тази тенденция. Според него казусът за България и приемането ѝ в Шенген не се крие в Австрия , а в други страни.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР