Когато хората печелят пари от предавания, като Сделка или не,

...
Когато хората печелят пари от предавания, като Сделка или не,
Коментари Харесай

Участник в Сделка или не“, който спечели $108 000 ще ги изхарчи за сладолед

Когато хората печелят пари от излъчвания, като " Сделка или не ", в множеството случаи си купуват нов дом или провеждат почивка.

Участникът Али Тейсера от американския формат на шоуто има намерение да изхарчи цялата си облага за сладолед, написа CNBC. Въпреки че на пръв взор проектът на дамата наподобява лековерен, това надалеч не е по този начин. Тейсера желае да вложи по-голямата част от сумата в бизнеса си за сладолед.

Тя основава компанията Karma Ice Kreme за замръзени десерти преди две години и в този момент желае да я развие с премията от играта. Освен паричната сума младата бизнес дама е употребила шоуто като платформа, с цел да разпространява своята компания.

Още преди да завоюва 6-цифрената сума, приоритет за Тейсера е било да развие бизнеса си. Тя не е чакала съответно тази облага, само че пък 108 000 хиляди $ идват в най-подходящия миг.

Тейсера играе през цялото шоу много рисковано и най-после приема договорка на банкера за над 100 000 $. Предложението обаче не включва единствено финансова част. Късметлийката получава и менторство от Бен Ван Лийуен, създател на известния бранд сладоледи Van Leeuwen Artisan Ice Cream.

Тейсера споделя, че не съжалява за признатата договорка. За нея е значима опцията да разрасне бизнеса си с тези пари.

" Знаех, че има опция да печеля доста повече пари, само че най-ценното е, че си потеглих от играта с менторство ", признава тя.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР