Когато хората говорят за Ролекс в Уганда не се интересуват

...
Когато хората говорят за Ролекс в Уганда не се интересуват
Коментари Харесай

„Ролекс“ в Уганда

Когато хората приказват за " Ролекс " в Уганда не се интересуват за времето. Затова на третия годишен фестивал на " Ролекс " в Кампала на хълма в угандийската столица в неделя нямаше сергии, на които да се оферират скъпи удоволствия за китката.
 
В Уганда " Ролекс " е обичаното леко ядене, сандвич, формиран от омлет и самун чапати. Името е в действителност игра на думи - rolled eggs и.. rolex.
 
In Uganda, 'Rolex' means time -- for an eggy snack
— DrudgeBot (@Drudge_Bot)

Организаторите се надяват, че фестивалът ще трансформира това, което доста хора считат за вечеря на бедните в туристическа атракция . " Ролекс е деликатес в Уганда ", съобщи за Агенция Франс Прес формален представител на борда по туризъм Патрик Мухире.
 
Ястието, произхождащо от източния град Бусуга, бързо стана известно измежду студентите в университета " Макере " в Кампала. При цена към 1000 угандийски шилинга (23 евроцента) то освен е хранително, само че и доста налично.
 
Myriads of people have turned up for the 3rd edition of Rolex Festival that’s currently underway at the Uganda Museum. Be sure to refresh yourself with a Coca-Cola and wash your Rolex down.
— Century Bottling Co. (@centurybottling)

Откакто почнало организирането на фестивалите, " Ролекс " придобило известност, появило се в менютата на заведения за хранене, в хотели . Вече има характерни разновидности на " часовникарското ястие " по райони. Например в Източна Уганда в хляба се слагат бамбукови кълнове , а на север пък употребяват варени зеленчуци. -->
 
Ugandan Rolex: East African wraps rolled with a vegan omelette inside.
— Sanjana (@KORasoi)

И размерите са разнообразни. " Великанските " са " Шваснегар Ролекс " - самоуверено и игриво наречено на холивудската звезда Арнолд Шварценегер. В него се употребяват сред 6 и 10 яйца, тъй че блюдото стига за цяло семейство .
 
In Uganda, 'Rolex' means time for an eggy snack                    
— The Gulf Today (@thegulftoday)

А за изненада на гостите на фестивала тази година индийски, мексикански и индийски майстори готвачи оферират свои вариации по тематиката " Ролекс ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР