Когато говорим за тенденции, на преден план излизат не само

...
Когато говорим за тенденции, на преден план излизат не само
Коментари Харесай

Цветовете за стилна визия през есента и зимата

Когато приказваме за трендове, на напред във времето излизат освен модели и кройки, само че и цветове . Това в какъв цвят е една дреха постоянно е определящо за метода, по който я възприемаме.

И в случай че всеки от нас си има обичани нюанси, които постоянно се оказва решаващи при избора на облекло, от време на време е добре да се доверим на модата. Или най-малко да опитаме. Току-виж сме разкрили нещо ново, което приляга на стила ни.

 Снимка 384896

Предлагаме това да бъде топла, връхна дреха в телесни тонове и по този начин настоящите за студените месеци цветове шампанско и камел . Те са лесни за съчетаване и отиват с съвсем всички. А най-важното е, че придават моден свършек на визията ни, с който тя наподобява доста по-луксозна.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Videdressing (@videdressing) на Ное 13, 2017 в 3:59 PST

И не всичко опира да високата цена на етикета на дрехата. Дори не е належащо да си купим кашмирено палто, за което да пръснем цялата си заплата. Важен в тази ситуация е цветът. А кройката е по наш избор.

 Модни придобивки за есенния дрешник
Модни придобивки за есенния дрешник

За да сме готови

По време на седмиците на модата в Милано, Париж и Ню Йорк видяхме редица образци за това за какво палтото в телесни тонове би трябвало да участва наложително в дрешника ни.

Марки като Christian Dior и Louis Vuitton ни демонстрираха, че тази дреха ще е настояща и напролет. Всъщност тя е от тези неостаряващи класики, с които мъчно можем да сбъркаме .

 Модел на Dior

Модел на Dior

А и доста звезди припознаха тренчкота и палтото в цвят шампанско или камел за своето есенно попадение. Ако не се тормозим от опити, можем да заложим на телесни тонове от глава да пети , като просто изберем разнообразни нюанси за палтото, панталона и обувките да вземем за пример.

 Есента и дрешникът на мъжа
Есента и дрешникът на мъжа

Тенденции за идните месеци

Черното пък, като безконечна класика, към която прибягваме по-често през есента и зимата, лека-полека отстъпва от пиедестала. Разбира се, можем да го изберем като допълнение на стайлинга в телесни цветове или просто да заложим на дребна, черна рокля под бежовото палто.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от •✿•HAIRSPRAY & HIGHHEELZ•✿• (@hairspray_and_highheelz) на Сеп 26, 2018 в 8:58 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР