Когато говорим за кралски особи, едни от най-интересните неща са

...
Когато говорим за кралски особи, едни от най-интересните неща са
Коментари Харесай

В какво се състои диетата на крал Чарлз и Камила: Кои са любимите им храни, кой приготвя вечерята им

Когато приказваме за кралски особи, едни от най-интересните неща са свързани не с обществената им активност, а с това какви са като хора и по какъв начин живеят. Например кои са обичаните им храни, заобикалят ли други и постоянно ли някой различен подготвя вечерята им.

На тези въпроси във връзка с крал Чарлз и Камила получаваме отговор от първа ръка от Том Паркър Боулс. 49-годишният Том е наследник на Камила от първия й брак с Андрю Паркър Боулс и е сполучлив създател на кулинарни книги.

В последната си Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III ( " Готвенето и Короната: кралски предписания от кралица Виктория до крал Чарлз Трети " ) той разкрива детайлности за храненето на майка си и доведения си татко.

" Проста, здравословна и целеустремено сезонна " - по този начин дефинира накратко диетата на Чарлз и Камила. Храната им се подготвя от кралския готвач Марк Фланаган, който пътува с тях, с цел да обезпечава ястията им.

Паркър Боулс прецизира, че Чарлз гледа да съблюдава нещата, за които приказва обществено като сезонно хранене и обезпечаване на огромна част на продуктите от личните му стопанства. Той употребява сезонни плодове и зеленчуци, както и дивеч, телешко и агнешко.

" Нищо не се хвърля от масата на крал Чарлз ", написа Том. Затова пък кралят пропуща обяда за сметка на следобедния чай в 5, който е съпроводен от вафли, бисквити, макарони, петифури, кифлички, както и забулени яйца върху препечена филийка, скариди и сандвичи със сьомга или пилешко.

Колкото до майка му, Том Паркър Боулс прецизира, че Камила яде лек обяд като чорба или малко пушена сьомга. Вечерите на фамилията са надалеч от помпозностите на формалните церемония вечери, за които менюто " към момента се написа на френски ", написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР