Когато говорим за кърмене на бебе, майката е незаменима. Е,

...
Когато говорим за кърмене на бебе, майката е незаменима. Е,
Коментари Харесай

Колко сладко! Находчив баща успя да накърми бебето си с бутилка, скрита под тениската му и със снимка на майка му

Когато приказваме за кърмене на бебе, майката е незаменима. Е, този случай потвърждава таман противоположното, подсещайки ни за израза, че всяко предписание си има изключение. Както и че всичко е допустимо, стига да имаш предпочитание и съобразителен разум.

26-годишната Рания Мавромара, която живее в Лондон със фамилията си, изпада в потрес, когато заварва брачна половинка си Ървин, 24 година, опитващ се да нахрани 11-месечната им дъщеричка - Селин.



До оня миг бебето не е склонно да се храни от никого, с изключение на от Рания. Но Ървин не открива остроумен метод да я нахрани.

"Бях удовлетворена и в това време тъжна, че мога да бъда сменена от моя фотография, само че това ми даде време да свърша някои домашен отговорности. Дъщеря ни в последно време изпитва известно безпокойствие при разлъка с мен и се утешава единствено когато я държа и храня и по тази причина се опитахме да използваме фотографията ми, с цел да мога да имам минута за себе си ", споделя пред "Дейли мейл " Рания, която е академик по биомедицина

Специално за задачата Ървин изрязва дупка в гърдите на остаряла тениска, слага като маска на лицето си портретна фотография на брачната половинка си и... методът проработва.

"Той беше виждал нещо сходно преди време в групата за бащи във Фейсбук и мислеше да го тества ", признава майката на две деца. "Намерих го за занимателно! ", приключва тя.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР