Когато говорим за изгонването на 70-те руски дипломати, някои от

...
Когато говорим за изгонването на 70-те руски дипломати, някои от
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Президентството е накарало военнто разузнаване да реагира на обвиненията на Мирчев

Когато приказваме за изгонването на 70-те съветски дипломати, някои от политическите сили, които споделиха, че това е вярно, постъпиха лицемерно. Защото на председателския съвет знам по какъв начин някои хора се държаха, какви им бяха тезите, а по-късно по какъв начин се изкараха евроатлантици. Преди известно време на среща на върха на НАТО изрично бе посочено, че главния зложелател на НАТО е Русия. Т.е. всички членки на НАТО следва да лимитират съветската взаимозависимост и да се борят с съветския шпионаж, разяснява той.

Българска социалистическа партия не пречат на депутинизацията и не бих отишъл по-нататък да се меся в техните работи и позициите, които одобряват. Коалицията зад държавното управление в оставка имаше за съществена задача битката с корупцията в Борисовата страна, уточни той.

Той разяснява и съставянето на управническа стратегия за 6 месеца: Трябва да се търси поддръжка за държавното управление измежду депутатите в Народно събрание и това би трябвало да се прави обществено. В противоположен случай ще имаме политическа дестабилизация за идващите шест месеца и да се пропуснат изгоди за България, сподели още Атанасов.

За да получим парите по Плана за възобновяване имаме доста работа тъкмо в този момент. Основното изискване е да създадем положителни русловия за битка с корупцията у нас. Много е значимо КПКОНПИ да проработи, тъй като през последната година не сме чули каквото и да било да е свършено, уточни той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР