Когато говорим за британския кралски двор и уменията, които притежават

...
Когато говорим за британския кралски двор и уменията, които притежават
Коментари Харесай

Умението, което всички в кралския двор притежават

Когато приказваме за английския кралски двор и уменията, които имат неговите членове, първо се сещаме за ездата. Принцовете Уилям и Хари са страхотни поло играчи, а кралицата продължава да язди даже на 93-годишна възраст.

Но до момента в който не всички от кралското семейство са запалени по ездата, то има едно занятие, което се отдава на всички. Информацията идва от принц Уилям, който за следващ път издаде малко повече детайлности за методите на образование на децата си.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са известни почитатели на спорта и вършат всичко допустимо, с цел да възпламенят и децата си по физическата интензивност, която е от значително значение за здравето.
 Снимка 455022

Затова в програмата на Шарлот и Джордж с изключение на за уроци, постоянно има време и за тренировки. А най-важно за Уилям и Кейт е децата им да могат да плуват. Не единствено тъй като плуването е страховит метод за поддържане на форма и тонус, само че е и присъщо на всеки член на кралското семейство.
 Принц Хари, принц Уилям и какво се случва сред двамата
Принц Хари искрено за връзките си с Уилям

Загубено ли е всичко

В архивите на Бъкингамския замък се пазят фотоси на кралицата и сестра й Маргарет на млади години, когато също са били умели плувкини. Уилям, Кейт и децата им пък постоянно си провеждат фамилни ваканции, които с изключение на каране на ски през зимата включват и дълъг престой край плувния басейн , написа Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР