Когато говоренето и писането на писма не дадат резултат, съм

...
Когато говоренето и писането на писма не дадат резултат, съм
Коментари Харесай

Росица Кирова: За 2 г. не се построи 1 км път, това е смърт за Северозапада


" Когато говоренето и писането на писма не дадат резултат, съм се научила да подхващам дейности. Когато резултатът не идва елементарно, първо диря съидейници. След това ги групирам и формулираме задачите си. Започваме да вършим всичко, както е належащо – по ред и закон ".

Това съобщи пред bTV Росица Кирова, която е водач на листата на обединението -СДС във Видин.

" Магистралната права сред Видин и Монтана можеше да бъде пусната в употреба преди два месеца. Ако отчетът, който преди седем месеца изпълнителите са изпратили до Министерството на културата за едни 500 квадратни метра археология, беше прегледан на експертен съвет и бяха взети съответните решения ", уточни тя.

Според нея, казусът е в неналичието на постоянно държавно управление и в метода, по който институциите беседват, само че може да бъдеи във финансовото положение на страната - да не може да си разреши такива планове.

" Това е една от най-опасните прави сред Видин и Монтана – при Димово. Там постоянно има произшествия и умират хора. Там липсват два пласта асфалт, мантинели и маркировка.

В 45-ото злощастно Народното събрание, в което бях, видях грозни човешки пристрастености - най-низките. Най-страшното, с което не желая да се сблъсквам в живота, е омразата сред хората. Разделителните линии от един човешки тип вършат два обособени разнообразни типа. В Народното събрание съм задавала въпроси по отношение на процеса по построяването на пътя Видин – Ботевград. Част от моите дейности провокираха започването на отчуждителните процедури сред Руженци и Монтана. Това е втората част от остечката сред Видин и Монтана, по която не се работи от две години ", разяснява Кирова.

" Има разплащания по „ Хемус “, които са направени последните шест месеца. И може да е имало изнасяне на чували към Дубай въз основата на тези разплащания. Напълно е допустимо, само че няма по какъв начин да знам. Никога не съм била част от този развой.

Мога обаче да каче, че две години не се случи нищо. Не се издаде едно позволение на градеж, не се построи един километър път. Това за българското общество, за Видин и Северозапада е гибел – икономическа, липса на вложения, липса на туристи ", сподели кандидат-депутатът.

Тя съобщи, че не съжалява, че преди години се е качила в джипа на, тъй като това по никакъв метод не я дефинира като човек.

" Коалиция -СДС може да довърши това, което беше стартирано в последния мандат на Борисов. Оказа се, че тези, които имат претенциите за това, не могат да го създадат ", съобщи Кирова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР