Когато Google пусна Glass Enterprise, това беше последният опит на

...
Когато Google пусна Glass Enterprise, това беше последният опит на
Коментари Харесай

HoloLens помага за автомобилните прототипи на Ford



Когато Гугъл пусна Glass Enterprise, това беше последният опит на компанията да трансформира несполучливия потребителски насочен артикул, в потребен инструмент за бизнеса. Сега Microsoft следва тези стъпки със своята система за виртуална действителност HoloLens, която към момента не е напълно подготвена за потребителите, само че очевидно може да помогне на автомобилната промишленост. Ford да вземем за пример към този момент повече от година тества очилата на Microsoft в развойните и дизайнерските си звена, с цел да помогне на чиновниците си да пресъздават по-лесно концепциите си и да редуцира доста етапа на разработване на авто първообраз.

Обикновено Ford строи пълноразмерни глинени модели на прототипите си, само че доста постоянно се постановат корекции, които лишават време и старания. HoloLens може да смеси 3D модели на прототипи и да ги покаже наложени върху действителни коли, което разрешава на дизайнерите да ревизират по какъв начин биха работили концепциите им на процедура извънредно елементарно и бързо. В същото време инженерите могат да тестват и физическите модели и да схванат дали те се показват съгласно упованията. Много от тези неща могат да бъдат направени на стандартен компютър, несъмнено, само че огромното преимущество на HoloLens е, че дизайнерите и инженерите могат да прегледат крайния артикул натрапен върху същински коли.

Ford да вземем за пример споделят, че с цел да се почисти дизайна на една радиаторна решетка, са нужни от време на време седмици, само че " HoloLens разрешава да бъдат тествани разнообразни решения за броени часове ". Инженерите, които проектират странични огледала пък могат да " седнат " на шофьорското място и да ревизират функционалността на другите итерации в действително време. Друго преимущество на сходна система е опцията за взаимна работа - няколко потребителите на очилата могат да виждат едно и също нещо, да споделят аудио и бележки, без значение къде по света се намират.

Тези проби в промишлеността могат да доведат до изгоди за потребителите - геймъри, основатели на наличие и други. Комерсиализирането на HoloLens първо за бизнеса дава опция на Microsoft да почисти проблемите преди да показа продукта към крайните консуматори, които са много взискателни - всички чакаме обещаните ни VR заглавия с задоволително положителни фрагменти за секунда, резолюция и лекост на надзор.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР