Когато го срещнем, той ни казва, че ще се яви

...
Когато го срещнем, той ни казва, че ще се яви
Коментари Харесай

В един от най-опасните райони на Лондон да бъдеш на неподходящото място в неподходящото време може да бъде смъртоносно

Когато го срещнем, той ни споделя, че ще се яви пред магистратите сутринта.

Работата е там, че Джейдън - което не е същинското му име - е единствено на 13 години.

Той наподобява безшумно момче, облечен в черно долнище на спортен екип и облечен в мрачно палто с дръпната качулка нагоре над главата му.

Чанта е преметната на едното рамо и той непрестанно гледа надолу към телефона си.

Питаме за намушкването. Какво се случи?

Родителите имат право да знаят на какво полово обучение се преподава детето им, споделя Джилиан Кийгън

Той стопира за за миг, след което споделя: „ Грешно място, неверно време. “

Добре пристигнали в Кройдън, един от най-опасните квартали в столицата за израстване на дете. Където „ неверно място, неверно време “ може да бъде смъртоносна композиция.

Тук локалните услуги са унищожени. Местният съвет разгласи, че на процедура е фалирал.

И това е мястото, където децата носят ножове.

Изображение: Обществен служащ Джеймс Уоткинс

Има различен голям проблем, който визира живота на Джейдън. Той въобще не е ходил на учебно заведение тази година и това го излага на голяма заплаха, споделя Джеймс Уоткинс, публичен служащ.

„ Мисля, че доста от по-възрастните членове на бандата се насочват към младежи, които имат стопираха да вървят на учебно заведение, тъй като ги виждат като уязвими ", изяснява той.

" Понякога младежите просто имат потребност да се почувстват като част от учебно заведение и защото са били изритани от учебно заведение, те се усещат съвсем изхвърлени от обществото и те могат да станат лесни цели. "

Почти половината от всички деца в Кройдън, които са изключени от учебно заведение, са чернокожи. А формалните данни демонстрират, че изключените деца рядко се връщат в всеобщото учебно заведение. Те са изгонени в периферията на една към този момент пренапрегната просветителна система.

Както множеството изключени деца, Джейдън се озовава в отдел за ориентиране на възпитаници (PRU) - сегрегирано учебно заведение за младежи, за които никое общообразователно учебно заведение не може да бъде открити. Той е изключен от две PRU.

Тази група деца има риск да изчезнат изцяло от системата и постоянно се назовават ​​„ деца призраци “.

Но търсенето на PRU е високи и места постоянно са сложни за намиране, съгласно Никола Питърс от Проекта за овластяване на младежта.

„ Ситуацията просто се утежнява с всеки минал ден и не виждам да се усъвършенства. Търсенето пораства стремглаво и броят на децата, които са изключени, продължава да пораства и пораства.

„ Има отдели за ориентиране на възпитаници, които се появяват на всички места и не можем да приемем всички деца, които са изключени.

„ Образователната система за тези деца се срутва. За доста от тях учебното заведение е остаряло и остаряло и към този момент не дава отговор на потребностите им. “

Прочетете повече:
Хиляди липсват на учебно заведение
Обяснена е рецесията с „ децата призраци “
Отсъствията от учебно заведение към този момент са в спешна точка

Броят на децата, които постоянно отсъстват от учебно заведение, е два пъти повече от този преди пандемията.

Съобщенията за увеличение на тревогата измежду младежите също оказват напън върху учебните заведения.

Но има и някои доказателства, които допускат, че е имало „ сеизмична “ смяна в настройките на родителите към посещаването на учебно заведение.

Доклад, формиран от организацията за проучване на публичната политика Public First, се основава на диалози във фокус групи с родители от разнообразни среди в цялата страна, които хвърлят малко светлина върху това за какво децата не постоянно са на уроци.

Майка на две деца в начално учебно заведение от Манчестър сподели на създателите на отчета: „ Преди Коронавирус доста се интересувах от това да вкарам децата в учебно заведение, знаете, че посещаемостта беше огромно нещо. Образованието беше значимо нещо.

„ След Коронавирус, няма да ви неистина, моята визия за наличието и отсъствието в този момент е по този начин, като че ли към този момент не ме интересува. Животът е прекомерно къс. “

Но по-голямата картина демонстрира липса на прогрес от страна на държавното управление за справяне с казуса.

Неотдавнашен отчет на комисията по обучение, формирана от депутати от разнообразни партии, беше сериозен към държавното управление отговор на тази рецесия – казвайки, че не е имало „ доста усъвършенстване в скоростта “ на понижаване на броя на отсъствията до равнищата преди пандемията.

Изображение: Анди Кук, основен изпълнителен шеф на Центъра за обществена правдивост

Анди Кук, основен изпълнителен шеф на Центъра за обществена правдивост (CSJ), дясноцентристки мозъчен концерн, споделя, че рецесията може да има далечни последствия за обществото.

„ Влизате във всеки затвор и говорите с хората там, 90% от тях споделят, че са пропущали доста от учебно заведение постоянно. Така че би трябвало да приемем това съществено. "

CSJ споделя, че до 9000 млади извършители, в това число 2000 жестоки нарушители, може да бъдат по улиците на Англия до 2027 година заради повишаване на отсъствията от учебно заведение, съгласно калкулации, основани на публични изследвания.

„ Натрупваме си доста проблеми “, предизвести господин Кук.

„ Този ​​въпрос е цялата игра с топка. Това е бомбата със закъснител, която към този момент е избухнала. Това е най-спешното нещо, пред което сме изправени. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР