Когато ГЕРБ дойде на власт наследи 8 млрд. лева резерв.

...
Когато ГЕРБ дойде на власт наследи 8 млрд. лева резерв.
Коментари Харесай

Карадайъ попиля ГЕРБ: Дойдоха на власт с 8 млрд. резерв, а сега България е с 8 млрд. дълг и икономика в колапс

Когато ГЕРБ пристигна на власт наследи 8 милиарда лв. запас. След един мандат остави 8 милиарда лв. дълг. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация за началото пленарната сесия.

" След още два мандата рецесиите се задълбочават, междуинституционалната война унищожава държавността, демокрацията е в крах, стопанската система е в колапс, доверието в бизнес климата е тотално разрушено, напрежението в обществото пораства. Като включим и Коронавирус рецесията би трябвало да подчертаем, че тя направи по-видимо същинското състояние на нещата, изключително в нереформираната здравна система ", посочи той.

" Движение за права и свободи ще продължава отговорно да извършва задача за гарантиране на правата на индивида, териториалната целокупност на страната и нейния суверенитет, за развиване на стопанската система. Движение за права и свободи отговорно ще показа своята стратегия пред своите гласоподаватели и всички български жители. Програма за ускорено, догонващо развиване на страната ", безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи.

" Ние от Движение за права и свободи молим към всички гласоподаватели, цялото гражданско общество и всички политически сили да бъдат съпричастни към избора на модел за бъдещето на България ", сподели Карадайъ.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР