Когато Гари Адлър искаше да награди адвокати за завършване на

...
Когато Гари Адлър искаше да награди адвокати за завършване на
Коментари Харесай

Наградите за обучение предизвикват „здравословна конкуренция“ в адвокатските кантори

Когато Гари Адлър искаше да награди юристи за довеждане докрай на модул за онлайн образование, той се базира на естественото им възприятие за конкуренция.

Адлер, гл. цифров чиновник в MinterEllison, една от най-големите адвокатски адвокатски фирми в Австралия, счита, че основаването на вътрешна цифрова валута ще подтиква присъединяване. Така се роди Mintcoin.

„ Искахме да създадем някаква игровизация посредством здравословна конкуренция, водена от това кой има най-вече Mintcoin в цифровия си портфейл “, споделя той. „ Хората в адвокатските адвокатски фирми са конкурентни и амбициозни, тъй че прибавянето на аспекти, в това число ранглисти, щеше да отекне. Носи чувство за достижение и развлечение. “

Mintcoin употребява цифровата монета Solana като основа, споделя Адлер, само че тя е единствено за вътрешна приложимост и не може да се търгува или споделя външно. Когато чиновниците завършат обучителен модул, Mintcoin се подава в техния цифров портфейл и може да бъде обменен за благотворителни дарения или карти за дарове.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР