"Когато фактите говорят и най-големите наши критици трябва да мълчат.

...
"Когато фактите говорят и най-големите наши критици трябва да мълчат.
Коментари Харесай

Борисов: Когато фактите говорят и най-големите ни критици да мълчат

"Когато обстоятелствата приказват и най-големите наши критици би трябвало да мълчат. Ще продължим наклонността за понижаване на контрабандата "

Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на постоянната среща на правоприлагащите органи с петте тютюневи компании от Инициативата против противозаконната търговия с цигари, предава "Фокус ".

"Неслучайно толкоз изследвания се вършат по тази тематика, тъй като в парични измерения става въпрос за трилиони в Европа, милиарди в България. И тези пари замърсяват цялата система, тъй като, с цел да мине цялата контрабанда, ти би трябвало митничар, граничар, данъчен, застъпничество по места, изключително по граничните райони и това е голяма маса пари. Изключително съм признателен за това, че прокурорите одобриха всяка сряда да прави, заседания, те са самостоятелна институция, само че когато става въпрос за парите на бюджета и страната, една добра съгласуваност мисля, че не би била неприятна ", съобщи Борисов.

"Когато обстоятелствата приказват и най-големите наши критици би трябвало да мълчат - от 34 % на 7 % и ще продължим. Ще продължи тази наклонност за понижаване на контрабандата, тъй като първо е преференциална за страната, тъй като цялостни бюджета ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР