Когато Ейми Къпс напуска работата си като учителка, тя не

...
Когато Ейми Къпс напуска работата си като учителка, тя не
Коментари Харесай

Уволниха я от училище за голотиите ѝ в OnlyFans, колеги и бащи плащат хиляди, за да я гледат

Когато Ейми Къпс напуща работата си като учителка, тя не остава на улицата или без приходи. Красавицата е имала втора специалност, с която си е докарвала съществени пари. Истината е, че тя още си докарва много пари от тази втора специалност в OnlyFans, където демонстрира всичко, с което природата я е надарила.

32-годишната някогашна учителка по история на деца сред 13 и 14 години, печели хиляди всеки месец от голотата си. " Дейли остарял " пишат, че Ейми печели по 18 хиляди $ месечно, което е много над предходните ѝ приходи. По-интересното тук, е че част от тези пари идвали от някои нейни някогашни сътрудници в учебно заведение и татковци, които плащали, с цел да я гледат в неприлични пози. Ейми разкри, че е прибрала близо 10 хиляди $ за няколко месеца, които са пристигнали единствено от бащата на някогашен собствен възпитаник. 

Виж още: Photoshop fail: Приятелката на Филип Плейн шашна с пилешки пръсти, безкрайни крайници и обилно деколте 

Ейми показа в изявление, че била доста смутена, когато се наложило да напусне остарялата си работа, която в действителност обичала и правила добре. Тя обаче не е очаквала да чуе или види в миналото сътрудниците си, още по-малко родители на учениците си. " Бях супер сюрпризирана, когято разбрах, че някои от тях са се записали в уеб страницата и са ми плащали, с цел да ме гледат ", споделя още Ейми. По-скандалното е, че един от някогашните сътрудници на Ейми ѝ споделил, че жена му също си падала по видеата и даже ги гледали дружно. 

Брюнетката щеше да работи още като учителка, само че някогашният ѝ я разобличил. " Съпругът ми не можеше да понесе, че получавам скъпи дарове, а други мъже ме гледат онлайн ", споделя някогашната учителка. Директорът на учебното заведение я повикал един ден, с цел да ѝ каже, че към този момент няма да работят дружно, само че не била сюрпризирана или обезпокоена, а по-скоро се срамувала от сътрудниците си, с които се разбирала. 

Е, през днешния ден Ейми не гледа доста обратно, а натрупа популярност и пари с голото си тяло, провокативни видеа, на които се радват много хора в платформата за шерване на особено наличие.

Виж още: EVA скандализира с голи фотоси на Боянския водопад, остана единствено по черен чорапогащник и парфюм 

Изображение: https://www.instagram.com/amy.kupps93/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР