Когато Елвис и Присила се срещат за първи път, тя

...
Когато Елвис и Присила се срещат за първи път, тя
Коментари Харесай

Присила Пресли на премиерата на филма за покойния ѝ съпруг: „Преживях отново всеки момент“

Когато Елвис и Присила се срещат за първи път, тя е единствено на 14, а той е на 24 години. Родителите на девойката се тревожат за щерка си и нейната връзка, само че Присила била млада, влюбена бунтарка и никой и нищо не можел да я откъсне от Краля на Рока. Припомнете си повече тук:



77-годишната американска актриса и бизнесдама се появи на премиерата на кино лентата за живота на Елвис Пресли на кинофестивала в Кан в компанията на целия екип.

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан  Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан  Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан  Биографичният филм за Елвис с премиера в Кан
След края на прожекцията цялата зала беше дълго огласяна от овации и въодушевени крясъци.

Реакцията на публиката мощно разчувства Присила – във видеото виждаме по какъв начин бърше сълзите си и прегръща режисьора Баз Лурман, а в компанията им са Остин Бътлър, който извършва основната роля, Том Ханкс и Оливия Деджонг.

Присила нееднократно е споделяла със света високата си оценка за кино лентата, който наблюдава житейската история на починалия ѝ брачен партньор. В изявление за Met Gala по-рано този месец съобщи:

„ Мисля, че това е филм за всеки. Дори хората, които не са чували за Елвис, ще научат нещо. “

В формалния си профил в обществените мрежи показа с почитателите си филмовия откъс на кино лентата, съпроводен с коментар:

„ Гледах кино лентата. Гледах филмовия откъс десетки пъти. “

„ Дъщеря (Лиза Мари Пресли) ми показа, че обожава кино лентата, че внучката (Райли Пресли) ми също ще се влюби в него, когато го види. Тези думи ме просълзиха. “

„ Преживях всеки миг от този филм. Отне ми няколко дни, с цел да се възстановя прочувствено. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР