Когато едно правителство е изгубило довериетo и счупи държавата в

...
Когато едно правителство е изгубило довериетo и счупи държавата в
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Цялата законодателна дейност в това НС претърпя пълен крах

Когато едно държавно управление е изгубило довериетo и счупи страната в последните 6 месеца... Няма нито едно съответно решение, на която и да е рецесия, признато през това Народно заседание. Реформи въобще не бяха стартирани. Цялата законодателна активност в това Народно събрание претърпя цялостен провал. Необосновано високи цени на горивата, всичко се повишава, липса на обезщетения за скъпата електрическа енергия, скок в цената на водата и парното. Това сподели за Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ-СДС Дани Каназирева.

" Вкараха ни в дългова серпантина всеки понеделник да се теглят нови половин милиарда лв. заеми. На всеки мнението е, че сходен ценови потрес и липса на управническа стратегия в никакъв случай не е имало. Нашата парламентарна група от ден първи освен предлага насрещни решения, само че сме били с ясна рецензия към всяко несъответстващо решение по всяка рецесия ", сподели още Каназирева.

Депутатът от ГЕРБ добави, че вотът на съмнение е бил за несправяне на държавно управление със обстановката в страната и в частност - в стопански и финансов проект.

Тя бе безапелационна, че Народното събрание е привършен и няма постоянна основа за лъчение на държавно управление. " Продължаваме промяната " няма да може да разчита на поддръжка от ГЕРБ за нов кабинет, а от ГЕРБ също няма да вършат опит за сформиране на държавно управление, когато мандатът отиде при тях.

" Станахме очевидци и на политическа корупция и търгуване с народни представители, което сложи на още по-ниско равнище цялото ръководство ", съобщи Каназирева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР