Когато една жена иска да накара мъжът да ѝ обърне

...
Когато една жена иска да накара мъжът да ѝ обърне
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина: Жени, дръжте се като разгонени мечки в планината!

 " Когато една жена желае да накара мъжът да ѝ обърне внимание, би трябвало да се държи като разгонена мечка в планината. Това значи да обикаляте като дървета и да се триете в тях! Това трябва да прави дамата с мъжа си, в случай че няма мъж може и с някой сервитьор от отсрещния ресторант ", това съобщи Наталия Кобилкина на извършения от нея семинар на тематика " Жената на 21 век “. 

Рускинята и най-хубавият женски треньор в Русия Лариса Ренар организираха тренинга пред 500 дами. Те дадоха скъпи познания на присъстващите дами по какъв начин в актуалната епохата на промяна да получат всичко, за което мечтаят, научиха ги по какъв начин да се оправят с компликациите, насочиха ги към интуитивно виждане за бъдещето им и сложиха основите за качествени промени в живота им, създавайки нова действителност първо във въображението; посредством разнообразни практики покачиха равнището на креативната им сила и взаимно умножиха своята мощ.

Наталия насърчи дамите да поддържат мъжете си. Реших да споделям " Да, сър! " и да го поддържам във всичко. Изведнъж след няколко месеца моят брачен партньор стартира да учи нова компетентност в Америка, купи дребна яхта и се записа на курсове, с цел да може да я ръководи! ", призна с усмивка на разположение самата Кобилкина, написа Лупа.

След осемте часа работа, вместо да бъдат изтощени, дамите на друга възраст и с друг обществен статус бяха усмихнати, положителни и въодушевени. Те се редяха на опашки, с цел да се снимат, да си вземат подпис и да изискат самостоятелен съвет от Лариса или Наталия. Голяма част от тях споделиха на висок глас по какъв начин книгите и предходни семинари на двете психоложки са трансформирали живота им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР