Когато един бизнес стартира в разгара на криза и въпреки

...
Когато един бизнес стартира в разгара на криза и въпреки
Коментари Харесай

Бъди звездата на Коледа с Azary Beauty Studio /снимки/

Когато един бизнес започва в разгара на рецесия и все пак съумява да завоюва доверието на клиентите си, това значи, че качеството е съвършено. Разбира се, и всеки в екипа влага сърцето си в това начинание. Такъв е казусът с центъра за хубост Azary във Враца. Предлаганите козметични услуги и артикули там са от най-голям клас и към този момент 2 години студиото съумява не просто да следва трендовете, а да ги основава и да ги постанова. 
Модерната инсталация направи по този начин, че бързо в града се заприказва за Azary Beauty Studio. Технологиите стават неизменима част от нашето всекидневие, а новият уред icoоne® Laser е безспорен шлагер.
Единствен в Северозапада - icoоne® Laser предлага процедури за лице и тяло без аналог в естетиката. Ефективни и безболезнени, процедурите с icoоne® Laser може да се употребяват от всеки, без ограничаване по пол и възраст. Служи по едно и също време за стимулиране на секрецията на колаген и еластин, както и за стопяване на мастни натрупвания в разнообразни зони от тялото.
Подходяща е за хора, които се борят с отпусната кожа, отоци, наднормено тегло или целулит. Също по този начин е способ за разграждане и моделиране на мастните тъкани, които не могат да бъдат отстранени посредством диета или извършения (например бирен корем). Системата повлиява разнообразни типове белези и ги изглажда доста. Освен необятна гама медицински и козметични стратегии за тяло, icoone® Laser ще се погрижи и за вашето лице, шия и деколте. 
Модерните козметични лечения също са запазена марка на Azary Beauty Studio. Обхващат целия набор в грижата за кожата - всички бутикови лечения за лице на бранд номер 1 в козметичните салони - Guinot, както и на водача в морската козметология и СПА процедури - Thalgo. 
Ако не сте толерантни към инжекционни процедури, само че желаете да имате близки до тях резултати, към този момент има новаторски лечения за изпълване, покачване, ремоделиране, оформяне и възстановяване на еластичността на кожата; първият анти-ейдж карбонов пилинг с деен въглен и обогатени дейни съставки срещу стареене на кожата; анти-ейдж терапия с благородни метали от колоидна платина, сребро и диаманти... Защото блясъкът ви отива! 
Освен грижата за кожата, може да се възползвате и от останалите услуги:
- професионален гримьор, предлагащ първокласен грим, микропигментация, както и техника за унищожаване на остарял пигмент;
- медицински педикюр, осъществен от подолог;
- козметичен маникюр и педикюр;
- лазерна епилация; 
Излишно е да загатваме, че студиото към този момент е пременено в най-прекрасната Коледна декорация във Враца. Тя не е просто фон, а уютно подготвя да се насладите на всички празнични изненади. Освен дарове, ще откриете и огромно многообразие на Коледни и Новогодишни промоции - неустоими комплекти за домашна грижа с изключителна отстъпка както за дамите, по този начин и за господата. В това число артикули:
- за хидратация и свежест; 
- за детокс, сила и блясък;
- за изпълване на бръчки и антиейдж ефект;
- за лифтинг, регенерация и плътност;
- първокласна антиейдж грижа;
- лимитирана серия за тяло и спа грижа у дома;
- грижа за мъжката кожа; 
Студиото предлага и първокласни ваучери на професионални козметични лечения за лице и тяло, с които да зарадвате вашите близки. Подарък, който ще остави дълготраен отпечатък и удоволствието ще е повече от обезпечено! 
А в интервала от 1 до 24 декември в това число, за всеки първи записан час за деня на която и да е козметична процедура за лице или тяло, ще имате опцията да участвате в Коледна лотария, в която печелившият ще изтегли премията си от Коледен календар за съответния ден! 
Направете го още в този момент - телефон за записване: 087 760 7006
ул. Петропавловска 58 (зад постройката на Община Враца).

Екипът на Azary Beauty Studio Ви пожелава Красиви празници!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР