„Когато е война, коланите трябва да се затягат“, предупреди той.

...
„Когато е война, коланите трябва да се затягат“, предупреди той.
Коментари Харесай

Георги Ганев, ДБ: Когато е война, коланите трябва да се затягат!

„ Когато е война, коланите би трябвало да се стягат “, предизвести той.

„ Има два мотора, определящи за повишаването на горивата – общата инфлация в целия свят и повишаването на горивата на международните пазари. Смяташе, се че равнища от над 100 $ за барел са прекалено високи, само че се вижда, че от началото на войната тези равнища се поддържат. Петролните и газови доставки могат да бъдат мощно повредени поради спора. Цените ще продължат да се повишават поради неяснотата към ситуацията”, сподели той.

Той подчертава върху това, че у нас се направи опит обстановката с горивата да всее суматоха и някой да извлече дивиденти от това.

„ Кой и за какво не е ясно. Положението с горивата обаче не е като това със зърното, тъй като горивата се внасят. Проблемът е сериозен. Може да бъде решен, само че това ще има цена и логистични предизвикателства”, изясни той.

Що се отнася до проблемите към износа на зърно Георги Ганев разяснява, че няма причина тазгодишната годишна продукция у нас да не бъде естествена.

„ България е една от дребното страни в Европа, която е производител и експортьор на зърно. Имаме по-малки потребности, в сравнение с е една годишна продукция. Резервът ще е сигурен, прекалено презапасяване не е препоръчително”, изясни той.

„ Личната ми позиция е, че съветският дипломат у нас госпожа Елеонора Митрофанова доста съществени ни обиди. И то освен в последните дни, само че и откогато е дипломат. Определено в себе си имам засегнатост от тази госпожа “, разяснява още Ганев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР