Когато е трудно да я обичате, помнете едно. Тя не

...
Когато е трудно да я обичате, помнете едно. Тя не
Коментари Харесай

Ако е трудно да имаш връзка с нея, значи си заслужава

Когато е мъчно да я обичате, помнете едно. Тя не е странна, взискателна или хитра. Просто в предишното е била засегната и в този момент желае да се увери, че вие сте друг. Ето за какво би трябвало да останете с нея, до момента в който стартира да ви се доверява, защото…

Тя постоянно ще ви стимулира да се подобрите.

Не, няма да направи живота ви по-лесен, само че ще го направи доста по-добър. Тя желае да бъде най-хубавата, на която е способна, и чака същото от колегата си. Никога няма да ви разреши да се откажете от постигането на задачите си. Вярва във вас, даже когато е мъчно, даже когато не вярвате в себе си.

Тя е същинска буря, с която малко на брой могат да се мерят.

Лесно е да отстъпиш, когато не дължиш нищо на никого другиго. Но тя постоянно ще прави това, което е най-хубаво за вас, а освен с цел да ви угоди от самото начало.

Преживяла е доста и се нуждае от освен това от вашите посредствени старания.

Защото е мъчно да я обичаш единствено тъй като е била наранена доста пъти. И ти би бил деликатен, в случай че си минал през същите неща, през които и тя. Да, ще изисква доста от теб, изключително първоначално, само че несъмнено си заслужава.

Винаги ще се бори за любовта ви.

Щом спечелите доверието, уважението и любовта ѝ, ще я имате вечно. Тя знае цената на един същински добър мъж, който я цени. Затова няма да си тръгне от подобен без значение какъв брой сложни стават времената.

Доверява се постепенно, само че доверието ѝ си заслужава.

Да, ще ѝ отнеме време да се отвори за вас. Но, почтено казано, по този начин е при достойните. Тя не позволява всеки до себе си, тъй че в случай че се отвори за теб, това значи, че си специфичен за нея. Осъзнайте цената на нейното доверие.

Винаги ще споделя истината (колкото и горчива да е тя).

Тя няма да смекчава приказките си, в никакъв случай няма да ви споделя това, което желаете да чуете. Тя същински се интересува от вас, по тази причина ще ви каже всичко в прав текст. Това е най-хубавото нещо, което някой може да направи за вас, даже и да ви разстрои, и тя знае това. Понякога може да я намразите поради сходни действия, само че в последна сметка ще разберете, че е права.

Преминала е през доста неща, по тази причина е внимателна, само че и е научила доста.

Трудно е да я спечелите на своя страна, само че щом го извършите, ще имате сътрудник, който знае тъкмо по какъв начин да обича. Тя е направила доста неточности, само че в този момент знае цената на положителния мъж и по какъв начин би трябвало да се отнася с него.

Знае, че всичко, което си коства, изисква старания.

И тя е подготвена да ги постави в името на една добра връзка: просто би трябвало да е сигурна, че и вие сте съществени в това отношение. Ето за какво първоначално е мъчно да я обикнеш, само че продължавай да опитваш и най-после ще получиш всичко, на което си се надявал, и даже повече.

Тя е комплицирана, само че точно това я отличава.

Знае по какъв начин да резервира независимостта си и в това време - да обича мощно. Тя не е съвършена, само че знае коя е. А щом я спечелите, ще имате най-специалния човек в живота си.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР