Когато е смесен вот - хартия и машина, има повече

...
Когато е смесен вот - хартия и машина, има повече
Коментари Харесай

ПП иска от ГЕРБ подкрепа по 16-те политики

Когато е разбъркан избор - хартия и машина, има повече благоприятни условия да се манипулира вотът на изборите . Това сподели пред Нова телевизия съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Той счита, че настояванията на Движение за права и свободи и Йордан Цонев за въвеждане на специфичен тип машини " е една илюзия, с която се оправдават за.

Движение за права и свободи и ГЕРБ взеха решение, че нямат повече този мащаб за ръководство и почтени избори не им трябват, сподели Петков. Политическа партия с Демократична България започнахме да ставаме опасност и стартират да употребяват всички остарели механизми , с цел да си върнат властта, е мнението на депутата. Той се спря и на обстоятелството, че парламентарните групи на Движение за права и свободи и ГЕРБ " толкоз доста бързат " за връщане на хартията при всички рецесии.
 Политическа партия в съпротива пожела триумф на ГЕРБ в съставянето на кабинет Обновена
Политическа партия в съпротива пожела триумф на ГЕРБ в съставянето на кабинет

Ще наблюдават за всеки един лев

По тематиката за мандата за сформиране на кабинет Кирил Петков още веднъж уточни, за които ще се приказва в Народното събрание пред камерите и пред хората.

" Ще желаеме Бойко Борисов да каже дали могат с първия мандат да създадат държавно управление и си даваме цялата стратегия по 16-те политики, на хората им омръзна от избори, желаят да знаят цените ", разяснява той. От тяхната стратегия той планува недостиг под 3%, защото когато няма обири, има пари и няма остатъци, които да се раздават на други хора.

ПГ на Политическа партия ще внесе законопроект за дерогацията, тъй че цената на петрола да падне в България, стана ясно от думите на Кирил Петков.

Политическа партия не желае да върви на избори, а ще каже: " Направете държавно управление, , а не да бързате за хартиената бюлетина ", заключи той.
 Ирена Атанасова: Машините не стопираха купения избор
Ирена Атанасова: Машините не стопираха купения избор

Ако ние сме в хартиена коалиция, другите са в коалиция на войната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР