Когато двама души за влюбени, те дори не могат да

...
Когато двама души за влюбени, те дори не могат да
Коментари Харесай

7 признака, че раздялата ви е неизбежна

Когато двама души за влюбени, те даже не могат да позволен, че връзката им ще завърши с разлъка. Това е нещо, което се случва на другите и при тях нещата са в действителност разнообразни. Да, звучи готино, единствено че на процедура не по този начин стоят нещата. Разбира се, има двойки, които в действителност няма да се разделят, само че помислете единствено какъв брой връзки имахте до тук и за какъв брой от тях вярвахте, че ще останат до живот?

И с цел да няма извънредно сюрпризирани, дано ви срещнем със 7-те признака, които изрично демонстрират, че раздялата ви е неизбежна.

1. На сътрудниците им е скучно един с различен. Много по-забавно им е да прекарват времето си по настрана с другари.

2. Основните тематики на диалог са повърхностни и най-вече от всекидневието. Те не приказват за взаимни бъдещи проекти.

3. Те не се вълнуват при мисълта да създадат подарък на другия. Купуват си неща единствено за празниците и то по-скоро от обвързване.

4. Когато имат потребност от поддръжка, сътрудниците се обръщат първо към фамилията и приятелите си. Те не разчитат един на различен за безусловна опора.

5. Няма предпочитание за физически контакт. Дори когато са интимни, то е по-скоро табиет. Не се целуват при „ здравей “ и „ довиждане “.

6. „ Ние “ лека-полека става на „ Аз “. Тоест улавяте се, че към този момент не говорите в множествено число, когато става въпрос за бъдещето или за някакви близки проекти.

7. Все по-често стартират да си приказват за „ отмора “ един от различен. Дори си търсят мотив единият да замине за известно време някъде без другия.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР