Когато двама души сключат брак, те полагат брачна клетва да

...
Когато двама души сключат брак, те полагат брачна клетва да
Коментари Харесай

За какъв мъж не трябва да се омъжва жената

Когато двама души сключат брак, те поставят брачна клетва да се обичат и да си бъдат правилни цялостен живот. Но неведнъж след първичната еуфория лъсват същинските черти на хората. Тогава се оказва, че индивидът не е това, за което се е преставял в началото. Следват големи разочарования, а бракът е пред заплахата да се разтрогне. И неведнъж става тъкмо по този начин. Или пък се случва още по-лошият вид - непрекъснати изневери и неистини.

Събрали сме препоръки на препатили дами, които непрекъснато търсят съвършения мъж, само че по този начин и не са го намерили. Те са написали цели 18 съвета към момите, на които занапред им следва да се впуснат в брачно премеждие. И по този начин, скъпи девойки и дами, помислете, преди да се омъжите за мъж, който:

1. Мисли, че може да прави всичко най-добре.

2. Който е нарцис и непрекъснато се мисли за най-красивият, като не пропуща своята среща с огледалото.

3. Има любовници и непрекъснато си ги сменя.

4. Който го влече алкохолът и обича да играе на комарджийски игри.

5. Не си поддържа ноктите, има неприятна хигиена, не се къпе постоянно или си гризе ноктите на ръцете.

6. Който има някакъв непрекъснат душевен проблем. С един мъж би трябвало да ви е умерено, а не непрекъснато да се грижите за него, все едно е тежко болен. А в случай че в действителност е болен, тогава помислете, колкото и да е егоистично, дали желаете да му бъдете брачна половинка или просто да го обслужвате.

7. Който не талантлив с разум и гений, а взима глупави решения.

8. Обича да послъгва, не е почтен и пряк и неведнъж приказва с недомлъвки.

9. Който го мързи да изкарва пари и няма упоритост да е същинската глава на фамилията си. Такъв мъж избира дамата да го храни, пък той да си мързелува.

10. Който не ви изненадва с нищо и не ви води на вълнуващи места. Ако той заобикаля културния живот, не ви прави дарове, не ви зачита и почита, значи нещо несъмнено не му е в ред.

11. Който не прави дамата до него да е удовлетворена и щастлива с него.

12. Който е невменяем и е непрекъснато раздразнителен.

13. Който не го свърта даже за няколко минути и непрекъснато си сменя позицията. Такъв мъж е припрян и изнервя всички към себе си.

14. Който се сърди постоянно и има креслив глас, сходен на лай на куче.

15. Ако е единствен в фамилията си и няма брат или сестра, имайте едно мислено. Може да се окаже мамино детенце.

16. Който е по-голям от дамата с над 12 години или пък е по-малък от нея с толкоз.

17. Който е предан на креативната си специалност. Художниците, актьорите и музикантите са типични образци за това. Те водят нервозен и нехарактерен живот и с тях в никакъв случай не е елементарно.

18. Който обича да флиртува и да смъква други дами. Рано или късно той ще се изкуши да направи освен това и може да ви зареже.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР