Когато думата секс“ се е превърнала за вас в мръсна

...
Когато думата секс“ се е превърнала за вас в мръсна
Коментари Харесай

Ето 10 неща, които подсказват, че жената има спешна нужда от секс

Когато думата „ секс “ се е трансформирала за вас в мръсна и от дълго време забравена, всяка фибра от вашето тяло издава този факт.
Вие нямате въодушевление, карате се с сътрудниците си, всичко ви нервира и ви се коства, че целият свят е против вас. Уви, това са първите признаци, че ви липсва секс. А ето и още какво подсказва тази липса.

1. Вие сте в перманентна меланхолия и всичко към вас неимоверно ви нервира
По време на секс настроението на човек се усъвършенства, тъй като с изключение на психическото задоволство, в процеса на половия акт в организма на човек се отделя хормонът ендорфин, отговарящ за положителното въодушевление и позитивното усещане на околния свят. Също по този начин, някои спецове в тънката част на човешката душа настояват, че усъвършенстваното въодушевление се дължи на смяната на хормоналния баланс в организма, породена от активиране на избрани центрове в мозъка. В последна сметка всичко е доста просто: от качествения секс настроението се усъвършенства, а и човек не влага кой знае какви старания в това. Просто се отпуска и получава наслаждение.

2. Постоянно нещо ви боли
Напред към креватните подвизи, с цел да намалите чувствителността си към болката. Преди оргазма в кръвта на човек се отделя хормонът окситоцин, под действието на който се образуват болкоуспокояващите ендорфини – естественият аналог на морфина. А при дамите сексът способства за изработването на естрогени, които потискат болката, обвързвана с предменструалния синдром. Така че, сексът е най-хубавото обезболяващо.

3. Недоволни сте от тежестта си и постоянно сте на някаква диета
Леглото е най-хубавата спортна екипировка, измислена в миналото от индивида. При възбудения човек пулсът се усилва от 70 до 150 удара в минута, което е равно на положението, в което се намира тежкоатлет, сега, в който подвига щанга. Един сексуален акт изгаря примерно също толкоз калории, колкото 15-минутен бяг с положително движение на пътечката във фитнеса. Но, не можете да отречете, че първото е къде-къде по-приятно. Също по този начин 30-минутен секс изгаря 200 калории. Тоест, в случай че вършиме секс всеки ден, то вие ще отслабнете с половин кило за една седмица.

4. Често сте обект на всевъзможни вируси
Какво по-приятно от това да подсилите имунитета си благодарение на секса! В кръвта на хората, които практикуват любовната игра постоянно, се съдържат 30% повече антитела, в сравнение с в организма на въздържателите. Затова полово дейните хора доста по-рядко се разболяват от грип, простуда или друго инфекциозно заболяване.

5. Не сте удовлетворена от размера на гърдите си
Дори да ви коства необикновено, само че съгласно сексолозите, сексът оказва помощ да увеличите гръдната си обиколка. Цялата загадка се крие там, че по време на възбуденост се усилва кръвопотокът и гърдите ви могат да „ пораснат “ с цели 25%.

6. Паметта постоянно ви изневерява
Трудно усвоявате информация, само че пък елементарно я забравяте? В идващото изказване на учените също не е елементарно да се повярва, само че съгласно тях с всеки оргазъм дамата покачва своето IQ. Американски учени не престават да изследват половите благоприятни условия на двуногите и стигат до извода, че по време на оргазъм кръвообращението в организма е на оптимално висока скорост и обогатената с О2 кръв бързо доближава до всички органи, включително и до основния мозък. А центърът на ръководство на хормоналната система – хипоталамусът, управлява също и центровете на паметта и образованието.

7. Мъчи ви бодърствуване
А какъв брой е сладко да се спи след секс, нали? Обяснението е доста просто – увеличаващото се се по време на секс равнище на хормона окситоцин има мощен успокоителен резултат и е прелестно естествено хапче за сън.

8. Не ви харесва тонусът на кожата ви
По време на секс се упражняват на процедура всички мускули и изключително значимите за дамите на таза, бедрата, на дупето, корема и ръцете. А и по време на сексуален акт в кръвта се изхвърля тестостерон, който работи удобно на опорно-двигателната система. Освен това, постоянното упражняване на секс ще направи тялото ви по-красиво, 20 минутен секс се равнява на половинчасова утринна подготовка. Така че, в случай че по принцип сте слаба, само че по никакъв метод не можете да разкарате неприятното коремче, в този момент към този момент знаете какво да вършиме.

9. С смут откривате нови и нови признаци на стареене върху лицето си
При постоянен секс в организма се усилва количеството колаген, който не е загадка, че прави кожата по-гладка и копринена. А пък направеният по време на секс прогестерон отървава лицето от пъпки. Според същите тези американски проучвания, за които споменахме, двойките, които постоянно вършат секс – най-малко три пъти в седмица, наподобяват доста по-млади от връстниците им въздържатели.

10. Постоянно сте недоволни от себе си
Всяка дългокрака хубавица провокира у вас неспокойствие, а фотосите на моделите от лъскавите страници на списанията могат да ви скапват настроението за през целия ден. Само първокласен секс може да ви излекува от този „ кусур “. Когато обичаният мъж ви каже, че сте красива и покаже, че ви желае, вие ще спрете да мислите какъв брой непотребни сантиметра са се трупнали на талията ви. Когато половинката ви ви желае, е доста елементарно да се харесате и вие самата и да се обикнете такава, каквато сте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР