Когато Доналд Тръмп се жени за Мелания Кнаус, вече е

...
Когато Доналд Тръмп се жени за Мелания Кнаус, вече е
Коментари Харесай

Ето колко пари ще прибере Мелания, ако се разведе с Доналд Тръмп

Когато Доналд Тръмп се дами за Мелания Кнаус, към този момент е сполучлив предприемач с голямо благосъстояние. Двамата се срещат на празненство през 1998г. Но преди да се врекат във безконечна честност, Тръмп направил образцов предбрачен контракт, предизвикан от предходните си два несполучливи опита за брак.

Мелания Тръмп обществено отбрани брачна половинка си и поддържа тезата му, въпреки и без никакви доказателства, че има изборни измами, някогашна съветничка на президента съобщи пред медиите, че „ първата дама брои минутите до развода си “.

През 2018г. Омароса Маниголт-Нюман заявя в книгата си, че бракът на президента е унищожен и добави: „ Ако Мелания се опита да го унижи и го напусне, до момента в който още е президент, той ще откри метод да я накаже “.
Говорителката на първата дама обаче съобщи, че Нюман и Мелания едвам се познават.
Но какво ще се случи, в случай че двамата се разведат?

Подробностите към предбрачното съглашение на двойката се пазят в загадка, само че съгласно осведомени източници настояват, че той е „ очаровал правните среди “.

Питър Стамблек от основаната в Ню Йорк юридическа компания „ Aronson Mayefsky & Sloan “ сподели пред сп. „ Town and Country “, разяснява предбрачното съглашение на семейство Тръмп.

„ Ясно е, че всичко, което е на негово име, ще си остане негова благосъстоятелност, а всичко, което е на името на Мелания, ще си остане нейно “.

„ Милиардерите имат комплицирана конструкция на активите. Те имат доста компании, вложения в други компании, акции. Затова е доста комплицирана делбата. Една от главните цели на предбрачния контракт е да се избегне деленето на всичко това, само че и да се спестят главоболията, свързани с правенето на всички документи, което ще изисква доста счетоводители да ровят в персоналните бумаги.

Теоретично това може да се случи в отсъствието на предбрачен контракт “.

Той твърди, че евентуално на Мелания ще ѝ бъде разрешено да резервира всички бижута, добити по времето на брака.

Относно попечителството на сина им Барън, Жаклин Нюман, сътрудник в „ Berkman Bottger Newman & Rodd “, счита, че Мелания ще има ангажимент да се грижи за детето и надлежно от това може да изкара доста пари.

„ Смятам, че тя ще получи попечителството върху момчето, а брачният партньор ѝ ще има право да го вижда постоянно, когато е в града “.

„ В тази обстановка, в случай че тя има 50 милиона, ще може да си разреши да си купи нещо. И въпреки, че 50 милиона са доста пари, те няма да ѝ бъдат задоволителни, с цел да поддържа сегашния си стандарт на живот. Смятам обаче, че той (Доналд Тръмп, бел.ред.) ясно си дава сметка за това и ще бъде повече от великодушен по отношение на Мелания “.

Междувременно се появиха нови изказвания, съгласно които Мелания Тръмп е предоговорила изискванията в предбрачния си контракт, откакто Доналд Тръмп бил определен за президент.

Тя даже не се реалокира незабавно в Белия дом, а остана в Ню Йорк, с цел да може синът ѝ да приключи образователната година. Според Washington Post обаче през това време тя е имала опция да се погрижи за финансите си.

„ Тя искаше писмени доказателства, че когато става дума за финанси и завещание, Барън ще бъде третиран наедно с другите три деца на Тръмп “. В книгата си „ The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump “ репортерът Мери Джордън написа:

И първите две съпруги на Доналд Тръмп имаха предбрачни съглашения, само че и двете съумяха да си оспорят. Първата му жена Ивана изкара 10 милиона $ и 650 000 $ годишно детска прехрана. Освен това тя получи апартамент в Ню Йорк и голям парцел в Кънектикът.

Втората му брачна половинка Марла Мейпълс получи много по-малко – към 2 милиона.

Източник:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР