Когато Доминик Хъсън и Луис Вернеу от Квебек, Канада се

...
Когато Доминик Хъсън и Луис Вернеу от Квебек, Канада се
Коментари Харесай

Двойка сключи брак в присъствието на над 1000 котки

Когато Доминик Хъсън и Луис Вернеу от Квебек, Канада се срещат за първи път, те откриват, че споделят взаимната обич към животните. „ Тя е в основата на нашата връзка “, споделя Луис, до момента в който Доминик изяснява, че това е посочило, че „ тя е страховит човек и по тази причина желаех да се омъжа за нея “, написа Мениджър Нюз.

Луис посещава The Cat House в Калифорния през 2012 година и се влюбва в убежището, в което няма нито една клетка. Нито една от котките там не се приспива, животинките бродят умерено из терена. Тя си дава обещание, че един ден ще се върне на това място със своя сътрудник.

Така и става.

Щастливата двойка взема решение да употребява The Cat House като място за тяхната женитба – пред очите на над 1000 избавени котки. Вместо да се тревожат къде да настанят своите далечни родственици, Доминик и Луис вземат решение да прекарат деня си в компанията на тези любвеобилни животинки, които от самото начало следили церемонията или мъркали и мяукали.

А кой го е бракосъчетал? Именно Линеа Латанцио – основателка на The Cat House. Тя се трогнала дотам от историята на Луис и Доминик, че решила да я ръкоположат, с цел да може персонално да ги венчае.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР