Когато Джоко Уилинк, бивш командос от американския флот, сега автор

...
Когато Джоко Уилинк, бивш командос от американския флот, сега автор
Коментари Харесай

Ето едно находчиво и ефективно решение за справяне с Пхенян

Когато Джоко Уилинк, някогашен командос от американския флот, в този момент създател и помощник на Business Insider, бе запитан в Туитър по какъв начин ще се оправи със севернокорейската рецесия, той даде непредвиден отговор, който специалисти споделиха, че може да проработи, написа в. " Индипендънт ", представен от БГНЕС.

Предложението на Уилинк не включва никакви скрити специфични оперативни удари или военни дейности от какъвто и да е тип. Вместо бомби Уилинк предлага Съединени американски щати да пуснат в Северна Корея милиони айфони.

" Хвърлете 25 милиона айфони по тях и сложите над тях спътници с безвъзмездна Wi-Fi ", написа в Туитър Уилинк предходната седмица.

Макар самото предложение да е фантастично и пресилено, Юън Сун - специалист по казуса за Северна Корея в центъра " Стимсън ", съобщи, че главната идея може да работи.

" Ким Чен-ун схваща, че незабавно щом обществото се отвори към света и севернокорейците осъзнаят какво са пропуснали, режимът му ще стане нестабилен и той ще бъде свален ", разяснява Сун пред Business Insider.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР