Когато децата участват в играта, те се свързват с непознат

...
Когато децата участват в играта, те се свързват с непознат
Коментари Харесай

Аларма, Родители! Зловещата Игра Момо, Която Залива Нета Кара Децата Да Се Самоубиват!

Когато децата вземат участие в играта, те се свързват с чужд на име Момо, употребяващ страховито уродливо изображение за аватар. Те споделят основно посредством приложението за известия на Фейсбук (ФБ месинджър), което е благосъстоятелност на WhatsApp.

Момо предизвиква участниците да извършват разнообразни задания, в случай че желаят да избегнат " проклятието ". Някои от дилемите включват самонараняване, за което Момо желае от участника да даде фотографски доказателства, с цел да продължи играта. В последна сметка играта приключва със заповед от Момо, който споделя на участника да се самоубие, записвайки това за обществени медии.

Социалните медийни приложения имат богата история на проблеми с сигурността, изключително във връзка с децата. През декември 2018 година WhatsApp бе подложен на критика за това, че не съумя да спре разпространяването на детска порнография в чат групи. Говорителят на WhatsApp съобщи тогава, че компанията " има политика на нулева приемливост във връзка с половото принуждение над деца ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР