Когато Деми Ловато обяви, че скоро ще видим документалния филм

...
Когато Деми Ловато обяви, че скоро ще видим документалния филм
Коментари Харесай

Последиците върху здравето на Деми Ловато след свръхдозата

Когато Деми Ловато разгласи, че скоро ще забележим документалния филм Demi Lovato: Dancing with the Devil , изпълнителката даде обещание, че в него ще опише в детайли за претърпяното от нея през последните 2-3 години.
 Деми Ловато, Demi Lovato: Dancing with the Devil и документалната поредност за свръхдозата на изпълнителката
Деми Ловато ще смъкна картите на масата

В Demi Lovato: Dancing with the Devil ще опише за свръхдозата и....

Основен фокус, несъмнено, ще бъде хвърлен върху свръхдозата, която едвам не умъртви 28-годината изпълнителка. От филмовия откъс пък разбираме и повече елементи, от които напряко ни настръхват косите.

Ловато разкрива, че след свръхдозата, до момента в който е била в болничното заведение, е претърпяла три инсулта и сърдечен удар. В резултат на всичко това изпълнителката е останала с мозъчни увреждания, с които се бори и до през днешния ден.

Деми Ловато споделя, че не кара кола, тъй като има слепи петна в зрението. " Също по този начин дълго време изпитвах съществени усложнения да чета. Беше огромно достижение, когато можех да чета от книга, което се случи към два месеца по-късно, тъй като зрението ми беше размазано. "
 Деми Ловато, Hungry и присъединяване ѝ в сериала за другари, страдащи от хранително разстройство
Сериалът, в който Деми Ловато ще взе участие

И то в не кой да е сериал

И всичко претърпяно през днешния ден ѝ служи като увещание какво може да се случи, в случай че още веднъж попадне в това мрачно място. Пред People Ловато споделя, че се гордее с индивида, в който се е трансформирала през днешния ден и всичко е трябвало да се случи с някаква причина, за което не съжалява.

Demi Lovato: Dancing with the Devil е в YouTube от 23 март
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР