Когато Делян Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата

...
Когато Делян Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата
Коментари Харесай

Гюнер Тахир: Ще има битка за надмощие между Делян Пеевски и Ахмед Доган

Когато Делян Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата партия. Такава прогноза направи пред БНР Гюнер Тахир, някогашен заместник-председател на Движение за права и свободи.
Делян Пеевски и Джевдет Чакъров оглавиха публично Движение за права и свободи. Двамата бяха определени единомислещо на Национална конференция на партията.
Гюнер Тахир предвижда идна битка за превъзходство сред Делян Пеевски и Ахмед Доган. " Доган няма да може да се отърве от него по този начин, както се отърва то Мустафа Карадайъ и Лютви Местан. Пеевски ще бъде оперативният началник ".
След 34 години се връщаме към времето преди 1989 година, съобщи Тахир в предаването " Политически неточно ".
" Дори едноличните решения на Тодор Живков ги обличаха в калъф като решения на Политбюро на Централен комитет на Българска комунистическа партия. Сега при Движение за права и свободи няма потребност от калъф. Решенията са взети авансово. Хората са не делегати, а по-скоро екскурзианти ".
Т.нар. почетен ръководител си разрешава лукса даже физически да не участва в залата, където се организира Националният конгрес, означи още Тахир. Той сподели, че е получил неофициална информация за предстояща провокация от страна на делегатите от Турция, само че отсъствието на Доган разчeте като пренебрежение. 
Гюнер Тахир счита, че Искра Михайлова е прочела обръщението на Ахмед Доган, тъй като е близка с Делян Пеевски.
" Тази конференция беше дирижирана директно от Пеевски ", сподели Тахир.
Доган желае да си затвори всички финансови дупки посредством Пеевски, съобщи още някогашният заместник-председател на Движение за права и свободи. Във връзка със глобите " Магнитски " той даже означи, че е направена корекция в устава на партията и финансовите документи ще бъдат подписвани от Джевдет Чакъров. " Санкциите по " Магнитски " биха били използвани и по отношение на самата партия, в случай че Делян Пеевски разписва нещо ", добави Тахир.
Андрей Луканов беше духовният татко на Ахмед Доган, счита още Гюнер Тахир.
Той запита за какво откакто Доган не е бил нито президент, нито министър председател, нито министър, го охранява Националната работа за защита.
" Защо се харчат държавни средства за защитата на човек, който е някаква загадка. Сами сме си основали един некоронован султан ".
Големите български партии не желаят да влязат в смесените райони, уточни Тахир.
Той счита също, че Джевдет Чакъров ще остане в сянка. " Водещият ще бъде Пеевски, тъй като той може да слага ултиматуми ".
Моделът на бутикова платена партия е на самия Доган, сподели Гюнер Тахир.
" Тези, които той утвърждава за кметове на общини и депутати, му се регистрират ".
Тахир счита, че при Движение за права и свободи има спад и в случай че партията не получава вътрешна и външна поддръжка, може да загуби доста гласове.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР