Когато Делит Джоунс започна да има болки в стомаха, тя

...
Когато Делит Джоунс започна да има болки в стомаха, тя
Коментари Харесай

Жена роди на паркинг, без да знае, че е бременна

Когато Делит Джоунс стартира да има болки в стомаха, тя си намерения, че може да има апендицит, само че единствено часове по-късно тя в последна сметка ражда на паркинга в Асда, където работи нейният сътрудник.

Двойката нямаше визия, че чака кърмаче, което кръстиха Хари Робърт Алфи Стауман.

Делит, която работи като домакински болногледач за възрастни и уязвими хора, стартира да се усеща зле предходната вечер. 26-годишният сътрудник Дийн Стауман знаеше, че тя не се усеща добре, само че взеха решение, че би трябвало да отиде на работа, както нормално, в магазина на Asda Pwllheli на 16 февруари.

С утежняването тя се обади на майка си Андреа и сестра си Кейт, които по-късно извикаха кола за спешна помощ.

25-годишната жена споделя: „ И преди съм имала такава болежка и преди този момент са ме вкарвали, тъй че допуснах, че е нещо сходно.

Обадих се на майка ми и сестра ми, мислейки, че може да се върне, тъй че те пристигнаха да ми оказват помощ. „ Когато стигнаха там, болката се промени и идващото нещо, което знаех, че съм на пода. После половин час по-късно той се роди.Кейт, която също работи в същия магазин на Asda на бюрото за обслужване на клиенти, сподели: „ Побързахме да помогнем, тъй като тя не се усещаше добре и си помислихме, че това е апендицит. „ В един миг тя сподели:„ Мисля, че ще имам кърмаче “и ние се засмяхме. Така че беше много шокиращо, когато се оказа, че тя е права! Тя в действителност нямаше визия, че е бременна. Тя не се показваше и не усещаше бебето да се движи. Когато фелдшерите дойдоха, те схванаха, че тя ражда и започнаха да я карат до най-близкото родилно поделение, което беше на 30 благи в Бангор. Но защото беше ясно, че бебето й ще излезе бързо, трябваше да спрат на паркинга на магазина, където Дийн преди малко беше завършил промяната си. Акушерката от общността беше наоколо и съумя да помогне за раждането на Хари.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg