Когато Даин Юн започва да рисува върху кожата си, за

...
Когато Даин Юн започва да рисува върху кожата си, за
Коментари Харесай

Запознайте се с южнокорейската художничка, която използва собственото си тяло като платно

Когато Даин Юн стартира да рисува върху кожата си, с цел да основава сюрреалистични автопортрети, хората в Южна Корея я гледат като " доккаеби ", нещо като корейски гоблин, споделя тя. Междувременно една вирусна фотография, на която лицето ѝ в миниатюра е нарисувано върху ноктите и украсено със личната ѝ разрошена черна коса, е разказана от хората в интернет като " окосмен маникюр ".

 width=

" Когато я направих, си помислих, че това е сладко ", сподели тя за фотографията, говорейки пред CNN по видеовръзка от Съединени американски щати, където в този момент живее. " Но допускам, че доста хора си помислиха, че е страшна. "

С яркорозова коса и риза със сюрреалистична щампа от разчленени елементи на тялото, Юн може и да е обърнала внимание в родния си Сеул, само че в Ню Йорк никой не й хвърля око - и тя обича това.

 width=

В един от автопортретите на Юн тя се трансформира в хипнотизиращо геометрично 3D създание посредством нарисувани триъгълни форми в ярко и мрачно.

В един от автопортретите на Юн тя се трансформира в хипнотизиращо геометрично 3D създание, като рисува триъгълни форми в ярко и мрачно.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР