Когато чуем за марката Bulgari, първо се сещаме за луксозните

...
Когато чуем за марката Bulgari, първо се сещаме за луксозните
Коментари Харесай

Нощувка за 39 хиляди долара в Париж

Когато чуем за марката Bulgari , първо се сещаме за първокласните италиански бижута, които несъмнено не са по джоба на всеки. Но марката има и верига от хотели, която в края на предходната година отвори още един обект - в Париж.
 Ейза Гонзалес, Bulgari и новината, че актрисата ще съставлява марката в Северна Америка
Bulgari има ново секси попълнение

Ейза Гонзалес и бужита е идеална композиция

Той е седми подред за марката, която възнамерява да станат 20 и даже повече през идващите няколко години. Главният изпълнителен шеф на Bulgari Жан-Кристоф Бабин изяснява, че хотелите са страховит метод за привличане на свърхбогата клиентела, който се отразява позитивно и на продажбите на бижута с логото на марката.

Приходите от хотелски резервации в този момент съставляват към 5% от общите доходи на Bulgari, които за 2021 година са оценени на 2.5 милиарда евро. За тази година пък евентуално ще сe повишат, изключително в случай че има повече искащи за нощувка против 35 хиляди евро .

Тя е в мезонетния апартамент, ситуиран на два етажа с обща повърхност 371 кв.м . Той има две спални, аспект към Айфеловата кула и още 557 кв.м. намерено пространство - градина на покрива и тераса.

Най-евтината нощувка в хотела, който е на две минути пешком от Триумфалната арка, е против 1400 евро. На приземния етаж има бутик на Bulgari. Хотелът разполага със SPA център и 25-метров плувен басейн. Ресторантът се управлява от отличения със звезда Мишлен началник готвач Нико Ромито , предава Town and Country Mag.

В интериора на целия хотел има препратки към отличителните черти на марката, само че без да се набиват на очи. От компанията разчитат на концепцията, че луксът е вечен, безконечен, по тази причина и избират да не се водят от настоящите трендове, а от класиката.
 Дубай, Kempinski Floating Palace и първият плаващ хотел в света
Къде ще е първият плаващ курорт в света

Вили, които се трансформират в яхти

Като направените по поръчка килими с шарка на рибена кост във всяка стая, които припомнят емблематичните за парижките жилища дървени подове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР