Когато чуем думата уелнес обикновено се сещаме за: пилатес, смутита,

...
Когато чуем думата уелнес обикновено се сещаме за: пилатес, смутита,
Коментари Харесай

Сексуално здраве: Увеличете страстите и постигнете по-голямо удовлетворение

Когато чуем думата уелнес нормално се сещаме за: пилатес, смутита, спа, разтривки и всичко това не е надалеч от истината. Оказва се, че постоянните оргазми и самозадоволяването не са по-малко значими.

Сексуалността като цяло е форма на грижа за себе си, тъкмо както и лечението, упражненията, воденето на дневник и набирането на първокласен сън.
Тенденциите за 2023 година демонстрират, че диалозите и образованието за секса най-сетне ще се възстановяват. А ето и някои полови трендове за тази година, с които би трябвало да бъдете осведомени:

Сексуалността като грижа за себе си

Трябва да сложим грижата за сексуалността преди всичко в листата с цели дружно с упражненията, здравословното хранене или каквото друго е в листата ви. Има доста изгоди от това да се грижите за себе си и своите потребности по този метод. Висококачествените и чести оргазми могат да ви оказват помощ да спите по-добре, да подобрите настроението си и да укрепите мускулите на тазовото дъно. От единствено себе си се схваща, че половото здраве не стартира и не свършва със страхотния секс.

След като приключите с всички оздравителни визити, проби за полово излъчени заболявания, изследвате вариации на тематика самопознание и осъзнаване на личното си тяло, половост и това, което е положително за вас, ще видите, че всичко това е един повсеместен пакет и метод към грижата за половия ви живот.

Секс артикули с чисти, органични съставки

Съзнанието на хората групово се трансформира, когато става въпрос за органични съставки. Натуралните артикули се употребяват от ден на ден и повече, тъй че не трябва да е изненадващо, че наклонността постепенно се прокрадва във всички сфери на живота ни.

Вече разполагаме с огромен избор от интимни артикули, които съдържат чисти съставки. Сексуалното здраве като категория към момента е в развой на развиване, само че стартира преходът към артикули с чисти съставки, веган формули, които работят по същия метод като предходните.

Много от нас не знаят, че вулвата и вагината са сходни на устата, тъй като съставът на лигавицата е еднакъв, което значи, че всичко се всмуква в организма. Ето за какво е доста значимо да употребявате освен натурални артикули, само че те би трябвало да са и органични. Избягвайте съставки като глицерин, ноноксинол-9, нефт, пропилен гликол, парабени и хлорхексидин глюконат.

Рутинна процедура за самозадоволяване

Няма нищо по-хубаво от мощния и еуфоричен оргазъм и всички усеща и чувства, които минават през тялото и мозъка. И единствено когато вземем нещата в свои ръце, прекосяваме на идващото равнище. Соло сеансът има своите преимущества и е също толкоз значим, колкото и сексът с сътрудник. Много е значимо да опознаете тялото си, да откриете точките, които карат коленете ви да се подкосяват, тъй като по този начин ще изградите убеденост в спалнята и отвън нея. Не можете да очаквате, че сътрудникът ви ще чете мислите ви и ще обезпечи онази искра в леглото, която търсите.

Ето за какво, можете да го извършите сами и да споделите с половинката в верният миг и с верният метод, какво в действителност желаете. Далеч сме от обстоятелството, че всичко зависи от оргазма. Трябва да се отпуснете и да се откъснете от срама и осъждането. Съветваме ви да планирате срещи със себе си и да прегърнете своята половост.

Играчки за въведения

Играчките в спалнята стават все по-популярни и търсенето им ще продължи да се усилва. Изследвания на пазара демонстрират, че до 2030 година промишлеността ще доближи стойност от над 62 милиарда $.

Инвестирайте в играчки, които ви харесват, и експериментирайте. Все още Използването на секс играчки ни помога да повишим личното наслаждение. Фактът, че към 80 % от дамите симулират оргазъм приказва, че дамите нямат надзор върху личното си наслаждение. Играчките са превъзходен метод да вземете този надзор в свои ръце и да откриете какво ви харесва. 

Предварителната игра е значимо деяние, което постоянно се пропуща или не помни в разгара на пристрастеността. Като употребявате секс играчки, можете да повишите самочувствието си, да спите по-добре и да бъдете по-удовлетворени във връзката си.  

Сексуална терапия

Сексуалното здраве е еднообразно физическо и психическо и постепенно хората стартират да осъзнават, че е извънредно значимо. Сексуалността е събитие, при което се пресичат биологични и психически фактори. Точно по тази причина физическото положение и психическото благоденствие на индивида са взаимозависими основи на половото здраве.

Често срещаните проблеми, които засягат половия живот, са свързани с хронични болести, болежка, увреждания, компликации при оргазъм, мъчителен сексуален акт, полови контузии, проблеми, свързани с пола и половата ориентировка, както и проблеми във взаимоотношенията.

Всички те могат да провокират позор, меланхолия, тревога, стрес и яд. Ако не обичате или се срамувате да говорите за секс, използвайте приложения, които ви оказват помощ да се образовате и ви идват на помощ, когато желаете да поговорите за проблемите, които имате, и то в уединението на личния си дом.  

Сексуална информираност

Когато намерите метод да се свържете със себе си и да осъзнаете себе си, сексът ще бъде в действителност прелестно прекарване. Дистанцирайте се от работата и другите проблеми, с които се сблъсквате, най-малко за това време. Когато спрете и осъзнаете чувствата, мислите и възприятията си, вие се освобождавате от възприятието на позор, увеличавате осъзнатостта на тялото и мозъка, както и способността си да изпитвате наслаждение.

Когато вършиме дихателни извършения, се свързвате по-дълбоко с тялото си. Усещането за сигурност се задълбочава и тогава можете да се отдадете на по-голямо наслаждение. Ако това не е задоволително за вас, концентрирайте се върху мощния оргазъм, който ще последва.

За начало дишайте сами или с сътрудник в продължение на към пет минути, като вдишвате и издишвате през устата. По този метод ще загреете тялото си и ще успокоите мозъка си, и ще се подготвите за същинско наслаждение.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР