Когато човек види снимките по-долу, не може да не се

...
Когато човек види снимките по-долу, не може да не се
Коментари Харесай

Да се сгодиш подкожно

Когато човек види фотосите по-долу, не може да не се запита до какви небеса (или по-скоро низини) е допустимо да доближат хорското въображение и жадност за еднаквост.

Тъй като очевидно всички разновидности на пиърсинга не са задоволителни, с цел да задоволят желанието ни да сме неповторими и разнообразни, най-новият тренд, вълнуващ младите фамилии, е да вграждат годежен елмаз непосредствено в пръста си.

Our engagement dermals we got friday. It was a little painful and bloody but definitely worth it and an awesome idea by my fiancée! We chose red and green for Harley and Joker but I might switch to purple after it heals. #2017 #engagement #engaged #fiance #alternative #girlswithtattoos #girlswithpiercings #guyswithpiercings #style #guyswithtattoos #guyswithgauges #metal #creaturesofthenight #badass #crazy #lasvegas #dreaming #metalhead #alternative #love #inlove #weirdo #dermal #piercing #implants #couples #bodymods #rockerchick #cute #pain #beautiful

A post shared by Stasis (@wilstasis) on Dec 10, 2017 at 4:00pm PST

Въпреки че за нас това звучи отблъскващо, рисково и излишно, наподобява, че модата се радва на огромно внимание и интерес в интернет пространството.

Процедурата се случва относително бързо и не изисква оперативна интервенция. Имплантът се слага под кожата, чрез " дермална котва ", която разрешава на камъка да стои на мястото си, без да пада или мърда.

Като изключим, че не сме уверени във образното наслаждение от тази мода, сходни импланти могат да бъдат извънредно рискови. Тъй като ръцете ни са най-активната част от тялото и влизат в допир с какви ли не предмети и бактерии, възможностите за зараза са доста по-големи от тези при естествени пиърсинги на ушите.

Microdermal wykonany przy użyciu biżuterii @wildcat_polska! #microdermal #dermal #finger #fingerpiercing #piercing #piercinggoals #piercingshop #bodypiercing #bodymods #jewellery #like #engagementring #ring #work

A post shared by Patrycja Nowak (@patrysiekk) on Feb 22, 2018 at 4:40am PST

Но защото живеем в демократичен свят и всеки има право на избор, не бихме желали да съдим почитателите на тази наклонност, а по-скоро да ги предупредим за заплахите и да им напомним, че диамантеният пръстен е все толкоз съвременен и скъп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР