Когато човек просто не е Кеноу... Барби звездата Райън Гослинг

...
Когато човек просто не е Кеноу... Барби звездата Райън Гослинг
Коментари Харесай

Барби актьорът Райън Гослинг имаше охрана на афтърпартито на BAFTA - и това беше необходимо

Когато човек просто не е Кеноу... Барби звездата Райън Гослинг имаше двама охранители, които го защитаваха на афтърпартито на EE BAFTA.

Честно казано, той беше подложен на навалица, до момента в който вървеше по аления килим, даже повече от Дейвид Бекъм. Така че той имаше потребност от тези двама пазачи, до момента в който купонясваше с колежката си от Барби Марго Роби, режисьорката Грета Геруиг и приятелките Розамунд Пайк и Ема Стоун.

На долния етаж в Southbank Centre в Лондон прозвуча тематичната ария на Dua Lipa за Барби Dance The Night и шампанското Tattinger потече. Беше разочароваща вечер за Барби, която не съумя да завоюва нито една премия BAFTA, само че актьорите бяха в положително въодушевление, приемайки вечерта като „ завръщане вкъщи “ за кино лентата.

Марго сподели: „ Това е толкоз огромен празник за кино лентата и ние го заснехме тук, в Лондон, тъй че доста от екипа ни са тук. “ Райън е претендент за Оскар за ролята си на Кен идващия месец и се разгласи срещу отхвърлянето на дамите звезди във кино лентата в категории...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР