Когато човек не се учи от историята, плаща висока цена.

...
Когато човек не се учи от историята, плаща висока цена.
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Когато се свикват протести за защита на правителството, това е опит за преврат

" Когато човек не се учи от историята, заплаща висока цена. Крайно време е здравите сили да кажат, че Майдан в България не може да се случва и когато някой желае оставката на държавното управление, това е демократична процедура. Когато се привикват митинги за отбрана на държавното управление, това е опит за прелом ".

Това сподели пред БНР Цончо Ганев от " Възраждане ".

По думите му френското предложение за Северна Македония е недопустимо и е " следващо извиване на ръцете ":

" Същата тази Франция беше поръчител за Минското съглашение сред Украйна и Русия. Виждате какво става в Украйна. Същата тази Франция и други евроатлантически през днешния ден страни беше гаранция за сигурността на Полша, след което Полша беше атакувана и разчленена от Германия и от Съветския съюз тогава... Не може да се търгува с националната ни памет. Това нещо не би трябвало да стига до разглеждане в комисията ".

В предаването " 12+3 " Ганев добави, че " сме стигнали до безумието тези, които са пристигнали на власт с заричане за битка с корупцията, да я борят с корупция ":

" Управляващите трансфораха на обичай пазар депутатите. Затова настоявахме да има оптимално бърз избор на съмнение... Големият въпрос е по какъв начин в 21 век е обикновено така наречен евроатлантически сили в България да одобряват за обикновено да се купуват депутати ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР