Когато човек е несправелдливо обвинен не трябва да прекланя глава

...
Когато човек е несправелдливо обвинен не трябва да прекланя глава
Коментари Харесай

Александър Деянво-Скилър: Ако платя заради тези обвинения, после няма да мога да се погледна в огледалото

Когато човек е несправелдливо упрекнат не би трябвало да прекланя глава и да чака да отмине. Отказах да платя понижената от 100 000 на 50 000 лв. гаранция, тъй като няма по какъв начин да се погледна след това в огледалото след това. Няма нищо против мен в 22-те тома по това дело.
Това съобщи бийтбоксърът Александър Деянов - Скилър, който дружно със бранителя си адв. Николай Хаджигенов разясниха развиването на делото за ОПГ в което са включени Александър, сестра му Лиляна и съдружникът й Мартин Димитров.

" Не може да има боязън, когато документите и обстоятелствата са на наша страна. Има боязън от неизвестността, от това какво ни следва, единствено това ме тормози, само че когато знам, че съвестта ми е чисто и истината е на наша страна няма от какво да ме е боязън. Щеше да ме е боязън да платя тази гаранция. ", сподели още Скилър.

" Мярката към Александър може да бъде изменена от парична гаранция на домакински арест или задържане под стража. Осми ден чакаме отговор на писмото ми, с което ги известявам, че той няма да заплати гаранцията си и чака да бъде спретнат в ареста. ", съобщи адв. Хаджигенов.

" Искаме да влезе в ареста и да влезем в съда, тъй като в случай че имаше някакви доказателство до в този момент Иван Гешев щеше да го развява като Райна Княгиня флаг. По делото против Лиляна Деянова, Мартин Димитров и Скилър обвиняванията са безусловно несъстоятелни. Това е поръчково дело. ", сподели още бранителят.

" За страдание спецправосъдието не е тъкмо правораздаване. В този съд се постанова да се вършат обезверени неща ", съобщи адв. Хаджигенов.

" Прокуратурата по този начин и не се научи да прави разлика сред доходи и приходи. Добре пристигнали в моя свят, в който прокуратурата носи каскет по малкия екран. Проектът на Скилър е финансиран от него тъй като подобен е правилото на финансирането от еврофондове, които след направени разноски възвръщат част от вложените средства. Освен, че парите са запорирани на него му се търсят и неплатени налози за тях. За прокуратурата всички доходи са приходи и върху тях се дължат налози. ", изясни още юристът, който предвижда че делото ще се влачи най-малко 10 години, както се случва с всички поръчкови каузи у нас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР