Когато Чарлз се ожени за Камила, почти осем години след

...
Когато Чарлз се ожени за Камила, почти осем години след
Коментари Харесай

„Нетрадиционната“ любовна история на Чарлз и Камила

Когато Чарлз се ожени за Камила, съвсем осем години след гибелта на принцеса Даяна, те бяха толкоз обществено охулени, че кралските помощници се опасяваха, че може да им бъдат хвърлени неща.

И по този начин, на 9 април 2005 година - тъкмо преди 19 години през днешния ден - те се ожениха на дребна частна гражданска гала в Уиндзор.

Макар бракът им да навлиза в 20-ата си година, връзката им датира от съвсем пет десетилетия до началото на 70-те години.

Сега, повече от година след тяхното ръководство, животът на краля и кралицата е доста друг. Тук поглеждаме обратно към тяхната връзка и по какъв начин тя може да устои на провокациите, пред които са изправени оттук насетне.

The 'unconventional' love story of Charles and Camilla as they celebrate wedding anniversary
— Sky News (@SkyNews) Неуспешна връзка за първи път
Смята се, че принц Чарлз и Камила са се срещнали за първи път на мач по поло в Лондон през 1970 година

Камила, щерка на почитан боен офицер, е била в периодическа връзка с Андрю Паркър Боулс, капитан от полка на английската войска.

Чарлз имал публично купата " Принц на Уелс " едвам година по-рано и бил преди малко приключил образование в Кеймбриджкия университет.

След като ги обвързват споделената обич към полото и заниманията в провинцията, те излизат към две години, преди принцът да напусне, с цел да се причисли към флота, а Камила да възобнови романса си с господин Паркър Боулс, омъжвайки се за него година по-късно през 1973 година

През годините мнозина цитираха военните задължения на настоящия крал като повода първичната им връзка да се разпадне.

Но Майкъл Коул, някогашен кралски сътрудник на BBC и някогашен представител на починалия Мохамед Ал Файед, си спомня по друг метод.

„ Би било неправилно да се каже, че той е „ изпуснал рейса “ и е можел да се ожени за нея тогава, само че се е поколебал “ , споделя той пред Sky News. „ Факт беше, че тя обичаше Андрю Паркър Боулс. “

Той прибавя, че в този миг Камила не би била считана от кралицата и нейните съветници за подобаваща младоженка за престолонаследник, тъй като тя е имала „ минало “ – което значи по-ранни връзки преди срещата Чарлз.

Happy 19th Wedding Anniversary to King Charles III and Queen Camilla.❤️
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР