Когато бяхте дете, създаването на приятелства беше толкова лесно, нали?

...
Когато бяхте дете, създаването на приятелства беше толкова лесно, нали?
Коментари Харесай

Проучване показа колко време отнема да си намерим нови приятели

Когато бяхте дете, основаването на другарства беше толкоз елементарно, нали? Можете да се свържете с помощта на вашата взаимна обич към пясъчника и да откриете най-хубавия си другар за нула време. Но като възрастен, приспособяването към нови другарства може да бъде предизвикателство, изключително когато работата и фамилията би трябвало да дойдат преди всичко.
Добра вест: Ново изследване, оповестено в списанието " Социални и персонални връзки ", е заличило мистерията, която лежи върху правенето на нови другари, когато детството от дълго време е зад тила ви. Те са разкрили какъв брой време лишава на възрастните хора да излязат от етапа на опознаването и да преминат към онази, в която умерено могат да бъдат себе си в компанията на другия човек и да се нарекат другари.
Според откривателите отнеме към 50 часа време дружно, с цел да преминете от познати в по-дълбоко равнище на връзките, и към 90 часа, преди да се почувствате удобно да наречете някого " другар ". Накрая, лишава повече от 200 часа, преди да сметнете някой непосредствен другар за най-хубав другар.
Интересното е, че проучването откри, че до момента в който часовете, прекарани дружно, са мощно доказателство за непосредственост, само че това е годно единствено, в случай че става въпрос за време, прекарано отвън учебно заведение или работа, където хората си споделят от елементи по насила. Това демонстрира, че в действителност би трябвало да положите изпитание, в случай че желаете да създадете нови другари. Трябва да отделите несъмнено време за основаването на връзките и да се потрудите, с цел да превърнете един човек от чужд в същински другар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР