Когато бракът на родителите не върви, това неминуемо се отразява

...
Когато бракът на родителите не върви, това неминуемо се отразява
Коментари Харесай

Пореден удар срещу Брад Пит - най-малката му дъщеря Вивиън променя името си

Когато бракът на родителите не върви, това неизбежно се отразява и на децата им. А когато връзките сред възрастните останат обтегнати и след раздялата, неведнъж децата са принудени да заемат страна.
 Сури Круз - по какъв начин дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс се отхвърля от татко си
Как дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс се отхвърли от татко си

Какво направи, като навърши 18

И това може да стане не посредством някаква фрапантна демонстрация, а единствено със промяна на името, каквато напълно неотдавна видяхме при Сури, дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз. Тя се отхвърли от семейството на татко си. А в този момент напълно същото направи и Вивиън Джоли-Пит.

15-годишната щерка на Анджелина Джоли и Брад Пит е пособия на майка си в работата по бродуейския мюзикъл The Outsiders. Поради тази причина името й участва в екипа на продукцията - там тя е записана единствено като Вивиън Джоли.

Все още не е ясно дали най-малката щерка на звездните родители юридически е трансформирала името си, пишат People. Тя обаче върви по стъпките на по-голямата си сестра Захара, която в края на предходната година промени името си на Захара Марли Джоли.
 Снимка 602856

Всичко това идва на фона на продължаващото напрежение сред Анджелина и Брад Пит. От 2016 година, когато актрисата от " Господарката на мрака " подаде молба за бракоразвод, до през днешния ден децата на Пит са все по-отчуждени от татко си. Една от евентуалните аргументи е непотвърдените за момента изказвания, че.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР