Когато Брад Пит се превъплъщава в една от най-известните си

...
Когато Брад Пит се превъплъщава в една от най-известните си
Коментари Харесай

“Кога друг път ще го целуна?”: ето как Марго Роби си открадна гореща целувка от Брад Пит

Когато Брад Пит се превъплъщава в една от най-известните си функции във кино лентата на Дейвид Финчър “Боен клуб ” през 1999 година, Марго Роби е единствено на 9 години и евентуално въобще не допуска, че някой ден ще бъде една от най-високо платените и известни актриси, и че ще целува Брад Пит. 

Годината е 2021 и текат фотосите на кино лентата “Вавилон ” на Деймиън Шазел. На снимачната площадка Марго Роби и Брад Пит се целуват…но целувката я няма в сюжета. Преди да си помислите, че Роби и Пит са идната звездна двойка на Холивуд (колкото и хубаво да би било това), ще развалим визиите ви още тук.
                             

Очевидно сцената не е била планувана в истинския сюжет – тя в действителност хрумнала в придвижване на актрисата от ”Вълкът от Уолстрийт ”, която имала свои лични упоритости за фотосите.

“Това не беше в сюжета, само че си помислих: „ Кога другояче ще получа шанса да целуна Брад Пит? Просто ще го направя. “ признава Марго Роби пред E!News.
                             

Марго прибавя, че е разискала концепцията си с режисьора Деймиън Шазел, преди да си открадне целувка от идола си. Актрисата показа какъв е бил забавният диалог сред нея и Шазел: тя отишла при него с концепцията, че нейната героиня Нели би трябвало да целуне героя на Брад - Джак, в една от сцените. Режисьорът споделил “Да, може…чакай малко, ти просто искаш да целунеш Брад Пит. ”, на което Марго отвръща “Е, добре, съди ме. Тази опция може повече в никакъв случай да не ми се отдаде. ” Шазел въпреки всичко се съгласил, че целувката пасва на героите на Роби и Пит.

Марго Роби разказа снимането на сцената като „ нещо, което ще се трансформира в емблематична сцена с целувка “ , тъй че звучи, като че ли е задвижила колелата за един в действителност запаметяващ се кино миг.
                             

“Вавилон ” е комедийно-драматичен филм, който разказва възхода и падението на голям брой герои по време на прехода на Холивуд от неми към звукови филми в края на 20-те години.  Освен Марго Роби и Брад Пит, актьорският състав включва също Диего Калва, Джийн Смарт, Йован Адепо, Ли Джун Ли и Тоби Магуайър. 

Българската премиера на кино лентата е планувана за 20 януари.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР