Когато Борна Соса се озова в ситуация, в която не

...
Когато Борна Соса се озова в ситуация, в която не
Коментари Харесай

Борна Соса: Това е най-хубавото чувство

Когато Борна Соса се озова в обстановка, в която не съумя да противодейства на Неймар, който означи, с цел да изведе Бразилия напред в резултата, той не би си помислил, че ще чества към половин час по-късно. Той беше сменен от Анте Будимир в 110-ата минута, само че оставането на аварийна пейка, когато дузпата на Маркиньос удари гредата, не съумя да потуши ликуването на бранителя.

" Имаше доста страсти, доста щастливи сълзи. Ние в действителност демонстрираме доста, доста добри резултати с нашата страна. Никой не очакваше това, никой не вярваше в нас, така че е в действителност прочувствено, когато постигаш такива неща, когато победиш Бразилия. За мен Бразилия е футбол. Да победиш този отбор може би е най-доброто възприятие ", показа левият бек на " шахматистите ".

Соса свърши добра работа в поддържането на десния фланг на бразилците, заобикаляйки жълт картон, макар че се изправи против няколко сложни крила в лицето на Рафиня и Антони. Той изигра своята роля в първата победа на Хърватия над Бразилия при петия път, в който се срещат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР