Когато божествената Салма Хайек е решила да сподели с нас,

...
Когато божествената Салма Хайек е решила да сподели с нас,
Коментари Харесай

Ако искаш на 55 да изглеждаш като Салма Хайек, яж нейната вълшебна супа!

Когато божествената Салма Хайек е решила да показа с нас, простосмъртните, по какъв начин наподобява толкоз зашеметяващо на 55, всички мълчим, слушаме, попиваме и... ядем бульон от кости!

Точно по този начин - тайната за стройната фигура на латината се оказва така наречен "бульонна диета ", в която похапваш супичка, в която се е варило месо, само че и кости. Може да не звучи доста апетитно, само че в действителност е извънредно питателно и уместно за намаляване.

Този неповторим със своите свойства бульон е доста елементарен за правене, само че дава страхотни резултати - питайте Салма.

Хапването на бульон е основно за всеки, който е на ниско въглехидратна диета, както и на протеиновата Палео диета. Ако искаш да се храниш по-здравословно и да живееш по-здравословно, бульонът от кости е идеалната начална стъпка. Той съдържа желатин, който подкрепя образуването на колаген и понижава бръчките, целулита и заздравява кожата, ноктите и косата. Желатинът е доста потребен и за храносмилането.

Бульонът работи върху храносмилателната система по успокоителен метод и се всмуква без проблеми.

Този режим е изработен тъй че е нужно единствено 2 дни в седмицата да си вършиме разтоварване с бульон. Няма значение кои дни ще бъдат: най-важното е да са два и не са един след различен.

 Unsplash.com

Няма значение какъв ще бъде бульонът: от пуйка, пилешки, свински или рибен. Важно е да го варите с костите. Този бульон обогатява тялото с колаген, който се бори с бръчките от вътрешната страна по същия метод, по който се бори със слабите стави. И по тялото ви няма да се образуват толкоз стрии, до момента в който сваляте килограми.

Ако ви заинтригувахме с този магически бульон на Салма Хайек, ви предлагам и рецептата за него в галерията!
 Рецепта за супата на Салма Хайек  Рецепта за супата на Салма Хайек  Рецепта за супата на Салма Хайек  Рецепта за супата на Салма Хайек
Препоръчваме да се консултирате със експерт преди да предприемете каквато и да е диета или режим.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР