Когато Боби Уесън публикува този пост в своята Facebook страница,

...
Когато Боби Уесън публикува този пост в своята Facebook страница,
Коментари Харесай

Моята съпруга е медицинска сестра. Моята съпруга е герой

Когато Боби Уесън разгласява този пост в своята Фейсбук страница, той изобщо не е подозирал, че неговите прочувствени и интимни думи ще отекнат в сърцата на толкоз доста хора. Жена му е здравна сестра в Алабама. Всеки ден той я вижда по какъв начин се приготвя за идната си промяна. Подходът й към работата въодушевява Боби да напише тези в действителност трогателни думи.

Слова, пропити с дълбока обич и деликатност...

„ В момента моята брачна половинка е решила да си подремне за момент. След час би трябвало да стане, да облече своята униформа и да се приготви за работа.

Всички принадлежности, които са й нужни за работата, ще бъдат събрани и тествани подробно. Бързо ще оправи косата и гримът си. След това ще установи, че наподобява извънредно. Аз изрично ще изразя несъгласието си с нея и ще й налея чаша кафе.

Тя ще седне на дивана по турски и ще се опита да го изпие, до момента в който си играе радостно с нашето детенце, пълзящо по нея.

Понякога погледът й ще се зарее в нищото, до момента в който си приказваме. През това време работата й безмълвно ми я открадва. Мисли си, че не го виждам.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР