Когато Бланш Хънт с мрачен език заяви направо, че корените

...
Когато Бланш Хънт с мрачен език заяви направо, че корените
Коментари Харесай

Животът на Кейт Форд от ITV Coronation Street от здравословни проблеми и известни бивши колеги, които „обича“

Когато Бланш Хънт с тъмен език съобщи напряко, че корените на внучката Трейси Барлоу са тъмни като душата й, тя не се майтапеше.

47-годишната Кейт Форд трансформира Трейси в един от най-запомнящите се злодеи в историята на сапунените сериали. Нека не забравяме, че това е дамата, която се преструваше, че е спала с Рой Кропър, ставайки татко на детето му, с цел да разкрие грубо, че Ейми в действителност е била Стив Макдоналдс, а не негова - преди да се опита да я набие на притежателя на кафенето и брачната половинка му Хейли.

След това, несъмнено, тя пречука строителя Чарли Стъбс до гибел, преди някак си да й бъде разрешено да направи живота на останалите трагичен за Уедърфийлд. Успокои се, само че не се промени изцяло. Напоследък тя спи с идола на Стив Томи Орпингтън, пенсиониран футболист, който се завръща на сцената и стартира спекулация с нея.

Животът отвън сцената в никакъв случай не би могъл да се мери с това, което цветарката Трейси предлага в близост, а Кейт има доста по-спокоен живот вкъщи, отко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР