Когато бившият шеф на CNN Джеф Зукър нахлу с дръзко

...
Когато бившият шеф на CNN Джеф Зукър нахлу с дръзко
Коментари Харесай

Как британските тори се бориха с превземането на Telegraph от Джеф Зукър, подкрепено от Абу Даби

Когато някогашният началник на CNN Джеф Зукър нахлу с смело единадесеточасово предложение, подкрепено от Абу Даби, да поеме контрола над английските Telegraph и Spectator предишния ноември, изглеждаше убеден, че ще излезе победител.

Но Зукър подцени ожесточената опозиция, която щеше да срещне, когато се изправи лице в лице с английския закостенял истаблишмънт – и обичаните му медийни заглавия – до момента в който те се бореха да осуетят неговия Инвестиционна група RedBird IMI.

В сряда, след месеци на яростно лобиране и парламентарна търговия в последната минута, министър-председателят Риши Сунак изложи проекти за смяна на закона, с цел да спре непознатите страни да купуват английски новинарски организации.

Новината ще зарадва някои ръководители на Telegraph and Spectator и може да обезпечи на изпадналия в борба Сунак удобно отразяване, с цел да увеличи ужасяващите избори на торите. „ Нуждаем се от цялата помощ, която можем да получим “, призна някогашен министър от консервативния кабинет. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР